Previziuni RUNE 17-23 ianuarie 2022. Se anunta noi castiguri! Noutati de la pietrele mistice

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 17-23 ianuarie 2022. Citeste previziunile complete.

16 ian. 2022, 23:30
Previziuni RUNE 17-23 ianuarie 2022. Se anunta noi castiguri! Noutati de la pietrele mistice

Previziuni RUNE 17-23 ianuarie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop RUNE Mihai Voropchievici 17-23 ianuarie 2022. Cine are belşug, cine merge pe gheaţă subţire, cine e binecuvântat
„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop rune 2022. Mihai Voropchievici a dezvăluit cea mai norocoasă zodie a anului
Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – ISA (cu fata in sus). Runa sugereaza ca ar fi bine sa faci o pauza si sa gandesti in loc sa te duci buluc inainte spre orice aranjamente financiare. Trebuie sa cauti claritate pe orice nu esti sigur. Poate este momentul sa fii rabdator si sa mai astepti, decat daca nu e absolut necesar sa faci lucruri acum. Rabdarea este ceruta si necesara.

Previziuni RUNE 17-23 ianuarie 2022 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Kenaz: Runa iti da un sfat valoros: descotoroseste-te de ceea ce iti umbreste viata. Nu te intepeni in vechi si nu regreta faptul ca o forma veche nu iti mai este de folos de acum inainte. Este vorba de o relatie, de o situatie, de orice.

Previziuni RUNE 17-23 ianuarie 2022 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – OTHILA, inversata. Se cere ca acum sa dai jos un rand din pielea ta veche. Daca primesti beneficii ti se poate cere sa cedezi tu ceva. Poate sa fie dificil pentru ca parte din ceea ce ar trebui sa dai face parte din felul tau de a fi din trecut, deci trebuie sa renunti la aceasta identitate ca sa ai parte de noile castiguri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri