Previziuni RUNE 3-9 ianuarie 2022. Gata cu distracţia, încep problemele! Noutati de la pietrele mistice!

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic. Vezi ce previziuni sunt pentru aceasta saptamana.

02 ian. 2022, 14:17
Previziuni RUNE 3-9 ianuarie 2022. Gata cu distracţia, încep problemele! Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE 3-9 ianuarie 2022. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 3-9 ianuarie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Horoscop Mihai Voropchievici 2022. Pentru cine anunţă RUNELE un an plin de belşug
Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Cristina Demetrescu, lecţia karmică pentru România: „Până în martie 2023 suntem sub o lecţie de viaţă”. Runa pentru Romînia, descifrată de Voropchievici!

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Ansuz : Aceasta runa te sfatuieste sa fii sensibil si intelept ca sa iti asculti intuitia. Daca exista orice neobisnuit pentru tine, fii foarte atent la acest aspect. Daca cineva vrea sa iti dea un sfat, asculta-l. lumea din jur iti va raspunde la o intrebare. Poate ca o fraza ocazionala citita undeva accidental este purtatoarea unui mesaj pentru tine. Asteapta semnul divin si incearca sa il intelegi.

Previziuni RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – EIWAZ (cu fata in sus). O noua influenta in viata ta este la orizont. Poate fi o oportunitate sau o persoana. Se anunta totodata si o perioada de distractie si bucurie. Acum este timpul sa te ocupi de acele hobbyuri pe care le-ai pus deoparte sau sa incepi unele noi, in special daca sunt creative si artistice. Un prieten iti poate oferi ajutor sau serviciile sale ; accepta doar daca aduce progres la calatoria ta.

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – GEBO. Gebo semnifica interactiunea divina dintre doua persoane. Este simbolul mainilor incrucisate din parteneriatele buna, a imbratisarilor si a strangerilor de mana. Energia sa este a intelegerilor, cadourilor, promisiunilor de alianta, companionilor in iubire sau in afaceri dar si in casatorie. Exista multa energie de caritate si implicare cu grija buna atasata acestui simbol. Gebo este conectata cu Odin, Tatal Ceresc si cu Freyja, Mama absoluta. Gebo iti vesteste acum noi relatii ori o nastere ori o casatorie sau un aranjament de afaceri. Bucura-te !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri