Previziuni rune 8-14 ianuarie 2024. ALGIZ aduce protecţie divină, BERKANA vine cu noroc

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 8-14 ianuarie 2024. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

06 ian. 2024, 22:46
Previziuni rune 8-14 ianuarie 2024. ALGIZ aduce protecţie divină, BERKANA vine cu noroc
Previziuni rune. PERTH aduce schimbarea, iar RAIDO te pune pe drumuri. Ce zodii trebuie să fie cu băgare de seamă în aceste zile

Previziuni RUNE pe ZODII, 8-14 ianuarie 2024. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

“Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – URUZ (cu fata in jos). Runa sugereaza ca este mai bine sa te intorci din fuga si sa iti infrunti fricile, folosind puterea din tine, decat sa pierzi o oportunitate ce ti se ofera. Tu trebuie sa inveti din slabiciunile tale si sa te concentrezi pe a incerca sa inveti cum sa iti cresti abilitatile in acele zone. Daca lucrurile par a fi la pamant, tine minte ca de la pamant exista o unica directie : in sus. Focuseaza-te pe realitate si opreste-te din a te teme ce se poate intampla si traieste-ti viata.

Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 ianuarie 2024. Racul are „6 Negru”, Gemenii au 12 „Zborul”, Vărsătorul are 18 „Galben”

Previziuni RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – ALGIZ. Aceasta este runa ce simbolizeaza protectia divina, sanctuarul in care esti in siguranta, puterea familiei si strabunilor ca energie ce te protejeaza si indruma. Algiz inseamna impreuna si are simbolul coarnelor de elan. Daca strabunii puteau urma o turma de elani, ei erau in siguranta, puteau supravietui si aveau mancare. Algiz reaminteste ca suntem interconectati si ca supravietuirea fiecaruia depinde de ceilalti oameni iar acesta este adevaratul noroc al vietii. Ea este conectata cu zeul Odin, Tatal Ceresc ce s-a sacrificat de copac pentru a aduce intelepciunea runelor poporului sau. Algiz iti vesteste noroc bun in afaceri, in riscurile pe care le asumi pentru a obtine succesul si asta pentru ca norocul iti vine prin alti oameni.

Previziuni rune PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Berkana: Aceasta runa indica pentru tine o perioada de crestere/succes in viata ta. Te simti bine, atat fizic cat si emotional. Cand lucrezi cu oamenii sa stii ca te afli intr-o faza de progres. Acum este un bun timp pentru studiu, pregatire si dezvoltare. Dar nu uita, in plus fata de circumstante favorabile necesare pentru cresterea ta, eforturile personale iti sunt si ele necesare si semnificative.

Meteo din bătrâni, cu Mihai Voropchievici. Când vine furtuna de zăpadă peste România. Regele runelor a citit vremea în Gromovnic

Previziuni rune PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – DAGAZ: Dagaz anunta o constientizare si o avansare importanta intr-o relatie care te preocupa. Momentul este potrivit si ca atare succesul este ca si asigurat. Este runa increderii radicale chiar daca circumstantele te pot impinge sa sari in gol cu mainile aparent goale. Ea anunta deseori o vreme a prosperitatii si rezultatelor mari. Totusi, ti se reaminteste sa fii atent si sa nu iti dai voie sa fii purtat de val si sa te porti nesabuit. Smerenia si generozitatea sunt de urmat.

Mai multe pe sfatulparintilor.ro