Previziuni RUNE februarie 2023 pentru zodii. Ce zodie are protecţia supremă de la WUNJO. Ce iti transmit pietrele mistice!

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna februarie 2023. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

31 ian. 2023, 06:00
Previziuni RUNE februarie 2023 pentru zodii. Ce zodie are protecţia supremă de la WUNJO. Ce iti transmit pietrele mistice!
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Previziuni RUNE februarie 2023. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Horoscop februarie 2023. Voropchievici, despre zodia binecuvântată: La voi s-a răsturnat căruța cu noroc
Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii februarie 2023 si ce transmite fiecare:

Mesaj rune februarie 2023 pentru BERBEC
Wunjo (inversata)
Iata o situatie complex ape care o poti numi si criza. Insa nu trebuie sa dramatizezi. Poate ca nori negri se indreapta spre tine. Poate unele situatii vor necesita sacrificii. Dar trebuie sa intelegi ca lucrurile nu stau pe loc. Ai nevoie de schimbare. Ai nevoie de mai multa sobrietate, de mai multa seriozitate. Singurul drum care duce la lumina are partea lui intunecata. Incearca sa nu te mai lasi descurajat. Nu mai lasa indoiala sa te macine. Cateodata ai nevoie si sa inveti sa vezi prin intuneric pentru a descoperi lumina.

Previziuni rune februarie 2023 pentru TAUR
Raido (inversata)

Poate ca te astepti la neasteptat. Noul, schimbarea te pun la munca. Dar aceasta munca iti va deschide noi perspective promitatoare. Daca schimbarea are legatura cu relatiile de familie sau prietenie, atentie la capitolul comunicare. Fii pregatit de o mobilizare exemplara! Chiar daca te astepti la ceva bun, nu-ti inchipui ca vei fi servit pe platou de aur. Daca te cuprinde vreo stare de lenevie nu vei reusi nimic. Norocul este pentru cei muncitori.

Horoscopul dragostei februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Iată norocoșii zodiacului care vor avea doar reușite

Previziuni rune februarie 2023 pentru GEMENI
Kenaz (inversata)

Traiesti sau esti pe cale sa traiesti ceva ce te va scoate din zona de confort. Poate fi o neintelegere in zona de parteneriate. Poate fi o despartire, la locul de munca sau de un partener amoros. Desi simti ca ceva in interiorul tau se rupe si este dureros, va trebui sa intelegi ca tot ce se intampla este spre beneficiul tau. Tot ce se destrama si nu mai supravietuieste timpului este pentru ca nu mai este spre binele tau suprem. Inlatura tot ce iti umbreste viata, tot ce te tine pe loc. Nu te bloca in vechi si regret. Anumite lucruri, pur si simplu nu-ti mai sunt de folos.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.