Previziuni rune. Mesajul pietrelor magice înainte de weekend. Atenţie la EWHAZ!

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

25 aug. 2023, 16:13
Previziuni rune. Mesajul pietrelor magice înainte de weekend. Atenţie la EWHAZ!

Previziuni RUNE mistice. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru vineri 25 august 2023

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Horoscopul floral, realizat de Mihai Voropchievici. Ce floare ești, în funcție de ziua nașterii

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Previziuni rune pentru BERBEC

Runa etalata – Thurisaz: In milologia norvegiana, stravechiul si siretul Gigant Farbauti (tatal lui Loki) a fost dintotdeauna dusmanul zeilor nordici. Si, desi avea rolul de a chinui omenirea, au dat zeilor norvegieni un scop: sa protejeze taramurile lor sacre. Acesta runa reprezinta tradarea Gigantilor de gheata, si transmite mesajul ca e nevoie sa fii atent, vigilent cu ceea ce se intampla in jurul tau.

Previziuni rune pentru TAUR

Runa etalata – ODIN. Aceasta este runa fara niciun simbol pe ea ceea ce nu inseamna „nimic” ci inseamna „orice este absolut posibil oricand”. Este simbolul Universului, al unimii vaste si al totalitatii absolute. Este un moment in care sa stai in tacere, liniste, nemiscare. Contempla viata ta si viata in general. Simte spiritul si claritatea mesajului sau. Ai incredere in destin.

Mercur retrograd a început. Ce ZODII sunt binecuvântate de a treia retrogradare a planetei comunicării până pe 15 septembrie 2023

Previziuni rune pentru GEMENI

Runa etalata – Eihwaz : Eihwaz este runa apararii si are un simbol magic semnificand intelepciunea gasita in adversitate. Ai puteri de defensiva si de atac la nevoie. Ai protectie, rabdare si strategie in fata atacurilor subite. In superstitia anglosaxona, se plantau anumiti copaci pentru a tine la distanta animalele nedorite. Nu trebuie temuta aceasta runa pentru ca ea semnifica si rezistenta si continuitate. Are puteri protectoare magice deci cand apare semnifica faptul ca esti in siguranta in fata unor atacuri si ai arme puternice de aparare.

Previziuni run pentru RAC

Runa etalata – Ehwaz:

Aceasta runa iti spune ca daca vrei un sfat, iata-l : schimba-te. Numai in acest caz pot aparea schimbari externe benefice. Subiectul runei este legat de schimbari necesare in stilul tau de viata si in relatiile cu alti oameni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.