Previziuni RUNE pe ZODII, 24-30 aprilie 2023. Runa FEHU aduce belşug şi bogăţie. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 24-30 aprilie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

23 apr. 2023, 21:37
Previziuni RUNE pe ZODII, 24-30 aprilie 2023. Runa FEHU aduce belşug şi bogăţie. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII, 24-30 aprilie 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023. O perioadă anevoioasă, cu multe provocări. Sunt lupte de dus, schimbări neaşteptate de înfruntat

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – JERA (cu fata in sus). Runa indica faptul ca inca va fi nevoie sa pui efort si sa nu stai pe spate si sa astepti. Asigura-te ca esti bine pregatit pentru pasul urmator. Fa tot ce poti din aceasta oportunitate astfel incat viitorul sa iti fie excelent pe toate planurile.

Previziuni RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Nauthiz (inversata): Fii atent la ce se intampla in jurul tau ca sa eviti sa se intample ceva neplacut. Esti atentionat ca de tine si de reactiile tale depinde ca acest lucru sa nu se intample. Esti sfatuit sa eliberezi emotii captive negative si sa te distrezi mai mult. Fii cu ochii pe dorintele tale pentru ca unele pot contine pericole ascunse. Cineva in secret te poate admira.

Citeste si Horoscop Urania 22 – 28 aprilie 2023. Mercur retrograd vine cu lecții importante de viață. Dorințele, planurile, sentimentele ascunse până acum vor ieși la iveală

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – OTHILA (cu fata in jos). Othila cu fata in jos indica o perioada in care trebuie sa te descurci singur cu ce probleme ai, sa ai puterea sa faci ce este corect si sa gestionezi orice situatie cu onoare si integritate. Familia si prietenii nu te prea pot ajuta cu mai nimic. Acum sa te gandesti unde apartii cu adevarat si ce vrei cu adevarat. Retrezeste-ti visele si dorintele. Tine minte, daca vrei ceva poti obtine facand pasi oricat de mici, dar sa ii faci.

ETALARE RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)

Runa etalata – Raido : Raido este runa calatorilor.

Este anuntata si recomandata o calatorie. Joburile ce au legatura cu distantele indepartate si cu transportul sunt favorizate. Iti poti castiga prieteni noi sau se pot intoarce unii vechi. Raido poate sa insemne calatorie, roata, dar implica si ceva mai adanc : calatoria poate fi lunga si ai nevoie de multa viziune, planificare, determinare si curaj. Metafizic vorbind, ea se refera la calatoria vietii, la roata vietii sau la o cautare adanca spirituala. Ea poate si sa vesteasca un mesaj pe care il poti primi sau pe care sa il trimiti pe baza unui drum.

Previziuni RUNE PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)

Runa etalata – THURISAZ. Semnificatie POARTA DE IESIRE. Aceasta runa indica prezenta de noi optiuni ce se deschid inaintea ta. Cu toate acestea, esti sfatuit sa te opresti in fata portii inainte de a pasi pe ea, pentru a privi drumul care se intinde in fata ta de aici in continuare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.