Previziuni rune pe zodii 25-31 decembrie 2023. Sowulo îţi dă putere, iar Thurisaz vine cu o imensă provocare

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

24 dec. 2023, 08:41
Previziuni rune pe zodii 25-31 decembrie 2023. Sowulo îţi dă putere, iar Thurisaz vine cu o imensă provocare

Previziuni rune pe zodii 25-31 decembrie 2023.  Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 25-31 decembrie 2023.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Citeşte şi: Horoscop Mihai Voropchievici 25-31 decembrie 2023. Taurii se confruntă cu o furtună în viaţa lor, iar Racii au succes profesional

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – Sowulo: aceasta runa se traduce cu „Soare” si indica o evolutie si un rezultat foarte pozitiv. Vitalitatea si puterea iti sunt in crestere acum si lucrurile se aliniaza in favoarea ta. Este un semn foarte norocos cand vine vorba de sanatatea ta si cariera ta. Multe vibratii bune iti sunt trimise pe cale acum ca sa le folosesti in avantajul tau.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – Thurisaz: Aceasta runa mai poarta denumirea de „ghimpele”. Desi poate fi vazut ca o sursa de durere, poate fi o sursa profunda de frumusete, la fel cum este si spinul trandafirului. Ea poate transmite mesajul unei combinatii frumusete/pericol.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – Odin : Ceea ce este nestiut si ceea ce este nevazut sunt active acum in viata ta. La inceputuri nu a fost nimic si la final, nimic ramane. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce inca nu exista, nu a fost creat. Dar, precum cartea Prostul de la cartile de Tarot, este posibil sa fie nevoie sa faci un salt de credinta si sa te arunci in acest mare vid al vietii. Fa asta cu mainile libere si cu credinta nestramutata. Te bazezi pe puterea creativa a necunoscutului.

Citeşte şi: Horoscop lunar Neti Sandu 23 decembrie 2023 – 20 ianuarie 2024. Ce îi așteaptă pe nativi în următoarea perioadă

ETALARE RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)

Runa etalata – EIWAZ : Semnificatie APARARE. Aceasta runa are legatura cu dificultatile care apar la inceputul unei noi vieti si de apararile pe care le construim in jurul nostru atunci cand avem de a face cu Necunoscutul. Deseori anunta o perioada de asteptare, deci sfatul sau principal este rabdarea. Este recomandat sa anticipezi consecintele inainte de a actiona. De indata ce o decizie iti este in totalitate clara, atunci vei putea sa iti duci actiunea cu usurinta. Ia avantaj de aceasta perioada pentru a-ti pune casa in ordine si sa iti pui la punct afacerile personale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.