Previziuni RUNE pe ZODII 8-14 mai 2023. WUNJO aduce belşug, EIWAZ vine cu nenorociri. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 8-14 mai 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

07 mai 2023, 22:22
Previziuni RUNE pe ZODII 8-14 mai 2023. WUNJO aduce belşug, EIWAZ vine cu nenorociri. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII 8-14 mai 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – WUNJO (cu fata in sus). Ar trebui sa traiesti o vreme de bucurie si fericire. Este anuntata o perioada foarte implinita a vietii tale si valoarea ta reala va fi recunoscuta de altii. Prieteniile vor deveni mai apropiate si iti vor oferi mai multa satisfactie. Tine minte sa recunosti si sa recompensezi pe cei ce te-au ajutat in trecut, indiferent cat de mica a fost contributia lor.

Horoscop rune 8-14 mai 2023. Mihai Voropchievici spune ce zodie a fost biecuvântată cu o rună fantastic de bună

Previziuni RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – ANSUZ (cu fata in sus). Ansuz sugereaza ca exista o semnificatie in totul in preajma ta. Incearca sa te asiguri ca ai canalele de comunicare deschise si functionale intre tine si cei dragi. Este o buna ocazie sa pui mana pe telefon, mail sau sa scrii cuiva, in special daca ai tot amanat acest lucru.

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – EIWAZ (cu fata in jos). Runa sugereaza ca porti o povara grea de care multi oameni poate nici nu sunt constienti. De tine depinde sa refuzi sa mai iei si alta povara pana cand o parte din greutate nu este data jos de pe tine sau este impartita cu altii. Poate fi in natura ta sa accepti solicitari ca sa mentii pacea. Insa acum trebuie sa fii constient asupra propriei tale stari de bine.

Previziuni RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – EIWAZ (cu fata in jos). Trebuie sa gasesti timp sa te focusezi asupra sanatatii si sa iti incarci bateriile ca sa poti fi pregatit total pentru calatoria ce urmeaza. Fii atent sa nu ai totala incredere in toti prietenii noi sau in colegi. Unii pot avea motivatii care nu sunt in cel mai mare interes al tau. Oricum, paza buna trece primejdia rea si cu aceasta intelepciune vei putea rasuci situatiile in avantajul tau.

Horoscop Urania 6-12 mai 2023. Intrarea lui Venus în Rac mută focusul pe sectorul sentimental. Zodiile, puternic influenţate pe plan amoros de acest tranzit

Previziuni RUNE PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)
Runa etalata – Dagaz : Dagaz este runa transformarii. Noi zori de zi. O revelatie. O schimbare majora de directie. Prosperitate si implinire. Un final de succes al unei etape. Noul a inceput, intunericul este in urma ta. Pentru ca tarile nordice au nopti si ierni lungi, ele asociaza ziua cu lumina si viata. Dagaz reprezinta insasi esenta luminii naturale a zilei si puterea soarelui. Este punctul cel mai inalt al ciclului dintre lumina si intuneric al zilei, deci este asociata cu lumina divina a spiritualitatii. Cand apare Dagaz, anunta stralucire, progres, dezvoltare, crestere si schimbare fundamentala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.