Previziuni teribile ale astrologului Dmitriy Uranus: „Cât timp Putin va fi la putere, nici în Ucraina, nici în Belarus nu va fi pace. Obsesia lui este refacerea URSS-ului”

Astrologul Dmitry Uranus din Pavlograd, unul dintre cei mai apreciaţi astrologi ucraineni, este îngrijorat de posibilitatea folosirii armelor nucleare.

28 mart. 2022, 07:53
Previziuni teribile ale astrologului Dmitriy Uranus: „Cât timp Putin va fi la putere, nici în Ucraina, nici în Belarus nu va fi pace. Obsesia lui este refacerea URSS-ului”

Dmitry Uranus s-a remarcat mai cu seamă după previziunile pe care le-a făcut în 2020, după realegerea lui Aleksandr Lukașenko ca preşedinte al Belarusului, realegere care a dus la un val de proteste reprimate în mod violent. Mai exact, regimul lui Lukaşenko, aflat la putere din anul 1994, a reprimat în mod brutal manifestațiile de amploare din 2020, după alegerile prezidenţiale din august, considerate de europeni ca fiind „fraudate”. Mii de oameni au ieșit atunci în stradă, atât la Minsk, cât şi în alte oraşe.

Potrivit publicației Politico, peste 35.000 de belaruși au fost arestați în timpul acestor proteste, fiind bătuți și torturați în arest. Președintele rus Vladimir Putin a fost un puternic aliat al liderului din Belarus, acordându-i acestuia un împrumut de 1,5 miliarde de dolari, ca un „gest de sprijin”, în timpul protestelor.

Astrologul Dmitriy Uranus, avertisment despre Putin: „Atâta timp cât Putin este la putere, nici în Belarus, nici în Ucraina, nu va fi pace”

La acel moment, astrologul ucrainean Dmitry Uranus avertiza poporul belarus că în spatele acelor evenimente violente din Belarus este nimeni altul decât însuşi Putin.

Fac apel la belaruși – nu vă omorâți în zadar, timpul vostru nu a venit încă. Tot ceea ce se întâmplă acum este un început fals. Cred că Putin se află în spatele tuturor evenimentelor recente din Belarus. Scopul lui este Belarusul, iar Lukaşenko este mai mult o piedică pentru el decât un partener. Kremlinul are nevoie doar de un motiv pentru a interveni, iar ei îl creează cu mâinile tale. Situația este atât de complicată încât, în orice caz, un Belarus democratic și cu gândire liberă va pierde.

Citeste si Clarvăzătoarea Vera Lyon, „Baba Vanga din Kazahstan”, previziuni frapante despre soarta Rusiei: „O navă rusească navighează în ape tulburi. Către ea se îndreaptă o barcă în care se află Trump”

Revoluțiile sunt pregătite de ani de zile. Oameni ca Lukaşenko și Putin nu pot fi aruncați în grabă. Mai întâi trebuie să-l arunci pe Putin, apoi pe Lukaşenko, dar nu invers. Atâta timp cât Putin este la putere în Rusia și atâta timp cât există oameni care iubesc Rusia lui Putin și pe Putin, nici în Belarus, nici în Ucraina, nu vor exista libertate și pace reală„, spunea astrologul Dmitry Uranus în 2020, după reprimarea brutală a manifestaţiilor in vara anului 2020.

Previziuni teribile referitoare la Vladimir Putin: „Obsesia lui este refacerea URSS-ului. Un eşec îl va face să simtă că a trăit degeaba”

Recent, într-o postare pe Facebook, Dmitriy Uranus a subliniat faptul că Putin este obsedat de dorinţa de a reface URSS-ul şi nu se va opri până nu va reuşi acest lucru. Un eşec în refacerea URSS l-ar face să simtă că a trăit degeaba. Astrologul a avut o viziune potrivit căreia Putin ar fi reîncarnarea lui Hitler.

Era încarnarea lui Hitler, venit să răzbune popoarele slave pentru înfrângerea Germaniei. Este ascuns minții sale, dar misiunea lui încă funcționează la nivel subconștient. Scopul său profund este să distrugă învingătorii celui de-al Doilea Război Mondial. Pare o dorință de a reface URSS cu orice preț, până la data centenarului formațiunii URSS. Este absolut obsedat de această idee și nu se va opri de la nimic. Altfel, toată viața lui a fost degeaba„, a scris astrologul ucrainean într-o postare pe pagina de Facebook.

Citeste si Profeţiile Sfântului Serafim de Viriţa despre Rusia: „Multe ţări se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista. Acesta este războiul despre care Sfânta Scriptură spune că va uni întreaga omenire”