Previziunile înspăimântătoare ale profetului german Alois Irlmaier despre cel de-al Treilea Război Mondial: „Forţa rusă este de neoprit, străpunge tot ce întâlneşte în cale”

Neamţul Alois Irlmaier a fost un constructor de fântâni care a avut darul clarviziunii. El a prezis locurile în care urmau să aibă loc bombardamente, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a ajutat la rezolvarea unor crime şi, de asemenea, a prezis momentul şi circumstanţele morţii sale.

28 mart. 2022, 09:10
Previziunile înspăimântătoare ale profetului german Alois Irlmaier despre cel de-al Treilea Război Mondial: „Forţa rusă este de neoprit, străpunge tot ce întâlneşte în cale”

Alois Irlmaier s-a născut la 8 iunie 1894 în Scharam, Bavaria Superioară, şi a murit în 1959 din cauza cancerului hepatic. Neamţul a avut viziunea celui de-al Treilea Război Mondial care, după spusele lui, se va întâmpla în mod neașteptat. Potrivit vizionarului, al Treilea Razboi Mondial va începe brusc în Orientul Mijlociu, dar miza va fi în Balcani.

Războiul va fi declanşat de asasinarea în Balcani a unui personaj foarte important, spunea Irlmaier. Cel de-al Treilea Război Mondial va fi scurt și se va încheia după trei zile de întuneric complet care vor avea loc pe tot Pământul, a prezis vizionarul neamţ.

Clarvăzătorul a suferit mult pentru prezicerile sale, fiind constant târât prin tribunale de autorităţile germane, scrie jurnalul.ro.

Previziunile teribile ale profetului german Alois Irlmaier despre al Treilea Război Mondial

Povestea lui Irlmaier a stârnit interesul scriitorului german Conrad Adlmaier, care i-a luat un interviu și a publicat o carte cu prezicerile acestuia. Irlmaier spune că, în acest război, vor muri mai mulți oameni decât în cele două războaie mondiale de dinainte, idee care apare şi la călugărul rus Rasputin: „Și doar o mână de oameni vor supraviețui, care vor trebui să se curețe de vechi pentru a intra într-o viață nouă”, spunea Rasputin.

Al Treilea Război Mondial va fi în numele păcii. Războiul va începe brusc în Orientul Mijlociu. Mari forțe navale se vor confrunta în Marea Mediterană – situația este extrem de tensionată. Dar miza este în Balcani. Scânteia războiului va porni din Balcani. Văd o mare și-o cădere, un pumnal sângeros se află lângă el. Doi bărbați omoară un al treilea. Cel ucis este de rang înalt. Asasinii au fost plătiți de către alte persoane. Unul dintre criminali este un om mic și negru, celălalt un pic mai înalt, cu părul deschis la culoare. Va fi în Balcani, dar nu pot spune exact unde. După asasinarea celui de-al treilea (?) războiul va începe peste noapte.

Citeste si Clarvăzătoarea Vera Lyon, „Baba Vanga din Kazahstan”, previziuni frapante despre soarta Rusiei: „O navă rusească navighează în ape tulburi. Către ea se îndreaptă o barcă în care se află Trump”

Văd foarte clar trei numere, doi optari și un nouă. Dar eu nu pot spune ce înseamnă și nu pot estima o perioadă de timp. Războiul va veni de la răsărit. El vine foarte rapid. Văd oameni care stau în cârciumi și joacă cărți, când soldații străini vor intra prin ferestre și prin uși. Îmbrăcată în negru, o armată vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid. Văd un trei, dar eu nu știu dacă asta înseamnă trei zile sau trei săptămâni.

Altă armată mărșăluiește prin Belgrad și înaintează spre Italia. Văd mașini ciudate de fier avansând ca fulgerul în partea de nord a Dunării, peste Germania de Vest, fără vreun avertisment. Când acest lucru va avea loc, populația va fugi plină de panică spre vest. Multe mașini vor bloca drumurile, iar oamenii se vor bloca singuri în fuga lor, pentru că își vor abandona mașinile pe străzi.

Tancurile vor avansa pe autostrăzi. Nu va mai rămâne mare lucru din marele oraș Frankfurt. Valea Rinului va fi devastată, în special pe calea aerului. Nimic nu va trece. Mai văd cum vin trei vârfuri de lance. Este forța rusă și este de neoprit, în timp ce înaintează cu cele trei vârfuri de lance care străpung tot ce întâlnesc în cale. Zi și noapte înaintează. Obiectivul lor este Germania.

Imediat, răzbunarea vine peste mare. Dragonul galben invadează în Alaska și Canada, în același timp. Dar el nu vine de departe. Și apoi plouă cu praf galben. După ce orașul de aur este distrus, va ploua cu praf galben. Linia galbenă se întinde pe distanțe uriașe, până în golf. Va fi o noapte senină, atunci când încep să-l arunce.

Tancurile încă merg, dar nu le conduce nimeni, iar cei care stau în tancuri sunt morți și negri. După ce cade praful galben, va muri tot. Nici un copac, nici iarbă, nici vite, totul devine uscat și negru. Nu știu ce e și deci nu pot să-l spun. Este o linie lungă. Cine trece peste această linie, moare. Apoi, vârfurile de lance se descompun. Nimeni nu se va mai întoarce. Avioanele aruncă o pulbere de culoare galbenă între Marea Neagră și Marea Nordului. Astfel, o fâșie a morții este creată, direct de la Marea Neagră la Marea Nordului, la fel de mare ca jumătate din Bavaria. În această zonă, iarba nu crește, iar oamenii sunt toți morți. Rusia întrerupe legăturile cu toți prietenii.

În est sunt multe omizi de fier. Dar în ele toată lumea este moartă, deși vehiculele merg. Dar se vor opri treptat, pe măsură ce rămân fără combustibil. La Rin atacul este în cele din urmă respins. Dar, din cele trei avangarde, niciun soldat nu se va întoarce acasă. Piloții aruncă mici cutii negre. Acestea nu explodează înainte de a atinge solul și răspândesc un fum sau praf galben și verde. Orice vine în contact cu acest praf galben moare, fie că este om, animal sau plantă. Timp de un an niciun organism nu va trăi aici. Aceste cutii sunt satanice. Oamenii devin negri și carnea cade de pe oasele lor, atât de puternică este otrava. Nimeni din aceste trei armate nu se va mai întoarce acasă. 

Apoi văd pe cineva în zbor, venind din est, care aruncă ceva în apă de mare, astfel că ceva ciudat se va întâmplă. Apa se ridică la fel de mare ca un turn și cade, apoi totul este inundat. Întreaga acțiune nu va dura mult timp, văd trei linii. Înseamnă trei zile, trei săptămâni, trei luni, nu știu exact.

Apoi vine un cutremur. Partea de sud a Angliei alunecă în apă, o parte dispare. Țările de la mare sunt în pericol să fie înghițite de apă, valurile vor fi mai mari ca un turn, iar apa va fi înspumată, ca și cum ar fierbe. Insule dispar. Dacă acele cutii ajung în apă totul va fi înghițit. Ce e chestia asta, nu știu. Când va veni exact, nu știu.

În timpul războiului vine un întuneric mare. Totul va deveni întuneric la o zi de la începerea războiului. Apoi, va cădea grindină și un cutremur mare vibrează tot pământul. Luminile nu vor arde, cu excepția lumânărilor, se oprește curentul. Cine inhalează praful va avea crampe foarte mari și va muri.

În acest război vor muri mai mulți oameni decât în cele două războaie mondiale de dinainte. Vântul va conduce norii de moarte spre est. Orașul cu turn de fier devine victima propriului popor. Ei aprind totul. Orașul cu turn de fier este în flăcări. Dar acest lucru a fost făcut de către propriul popor, nu de cei care au venit din est.

Și Italia arde. Acolo vor fi uciși mulți oameni și Papa fuge, dar mulți preoți vor fi uciși, multe biserici distruse. În Rusia, o revoluție izbucnește și un război civil. Cadavrele sunt atât de multe încât nu le mai pot scoate în afara drumurilor. Prinicipalii liderii de partid se sinucid. Văd o masă roșie amestecată cu feţe galbene, este o revoltă generală și ucideri oribile”, relatează scriitorul Conrad Adlmaier în cartea dedicată clarvăzătorului Alois Irlmaier, „Profeţii despre al Treilea Război Mondial„.

Citeste si Reputatul astrolog ucrainean Maria Fedorovna Levchenko, previziuni despre soarta războiului: „Soarta Ucrainei nu va fi decisă de Uniunea Europeană, iar Rusia va fi forţată să se oprească”