Previziunile sumbre al lui Ion Alexandru Țiriac! Când va începe Al Treilea Război Mondial: „Există o singură cale de ieșire”

Ion Alexandru Țiriac și-a exprimat părerea cu privire la scenariul sumbru care pare imposibil de evitat. Acesta a vorbit despre posibilitatea declanșării celui de-Al Treilea Război Mondial, în contextul tensiunilor uriașe generate de conflictul din Orientul Mijlociu.

20 oct. 2023, 11:59
Previziunile sumbre al lui Ion Alexandru Țiriac! Când va începe Al Treilea Război Mondial: „Există o singură cale de ieșire”
Previziunile sumbre al lui Ion Alexandru Țiriac! Când va începe Al Treilea Război Mondial: „Există o singură cale de ieșire”

Ion Alexandru Țiriac, în vârstă de 46 de ani, fiul celebrului tenisman și antrenor de tenis Ion Țiriac, a avertizat că în lunile viitoare este posibil să asistăm la izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial.

Citește și: Fosta iubită a lui Ion Țiriac s-a apucat de OnlyFans. Cât de mulți bani câștigă pe platforma pentru adulți femeia care i-a răpit inima miliardarului

Într-un comentariu deosebit de alarmant, Ion Țiriac Jr. și-a exprimat convingerea că declanșarea celui de-Al Treilea Război Mondial este inevitabilă, mai ales având în vedere statutul României ca membră NATO, ceea ce ridică preocupări și îngrijorări cu privire la potențialul țării de a fi implicată într-un astfel de conflict.

Fiul lui Ion Țiriac a avertizat că probabilitatea unui Al Treilea Război Mondial este tot mai crescută, luând în considerare conflictele globale în curs de desfășurare. El a subliniat pe platforma Instagram că vede aproape iminentă izbucnirea unui Război Mondial, deși nu poate oferi o previziune precisă referitoare la momentul exact al acestui eveniment. Ion Țiriac Jr. a argumentat că singura modalitate de a preveni această catastrofă ar fi ca marile puteri, cum ar fi SUA, China și Rusia, să se angajeze în negocieri și să ajungă la un acord comun. Cu toate acestea, el a menționat că acest scenariu este puțin probabil.

„Singura cale de ieșire este ca SUA, China și Rusia să se așeze la masă și să ajungă la un acord comun. Din păcate, suntem departe de acest scenariu”, a spus acesta.

Pe de altă parte, conflictul dintre Israel și Hamas a stârnit îngrijorări majore cu privire la un potențial război mondial, iar implicațiile acestuia s-au extins și asupra lumii tenisului. Din această cauză, upă ce Ons Jabeur (clasată pe locul 7 WTA) și-a exprimat sprijinul pentru palestinieni, Federația Israeliană de Tenis (ITA) a depus o plângere oficială la Asociația Femeii de Tenis (WTA).

„Ceea ce au trăit palestinienii în ultimii 75 de ani este de nedescris. Prin ceea ce trec civilii nevinovați este de nedescris; indiferent care este religia lor sau care este originea lor. Toți ne dorim să obținem pacea. Pacea este tot ce avem nevoie și merităm. Opriți violența! Palestina liberă!”, a transmis Ons Jabeur.

Avi Pertz, liderul Federației de Tenis din Israel, a criticat declarațiile lui Jabeur, afirmând: „Această jucătoare de tenis încurajează și susține o organizație teroristă criminală. Suntem mulțumiți că ea reprezintă o minoritate în comparație cu sportivii sănătoși din întreaga lume”.

Citește și: Ion Țiriac anunță sfârșitul pentru Simona Halep. Miliardarul nu mai speră la o revenire în tenis: „Extraordinar de greu”