Prezentatorul Jonnie Irwin, poveste impresionantă de viață. Mai are doar șase luni de trăit și a fost concediat după ce s-a aflat că are cancer: ,,Mă simt enorm de dezamăgit”

Jonnie Irwin, prezentatorul emisiunii ,,A place in the Sun", intră în categoria oamenilor greu încercați de viață. Suferă de cancer, iar medicii i-au spus că mai are de trăit doar șase luni.

25 nov. 2022, 17:15
Prezentatorul Jonnie Irwin, poveste impresionantă de viață. Mai are doar șase luni de trăit și a fost concediat  după ce s-a aflat că are cancer: ,,Mă simt enorm de dezamăgit”

Jonnie Irwin, prezentatorul emisiunii ,,A place in the Sun”, intră în categoria oamenilor greu încercați de viață. După ce a fost diagnosticat cu cancer, șefii au decis să îl concedieze.

Jonnie Irwin, mărturii emoționante: ,,Acest lucru mi-a frânt inima”

Celebrul prezentator din Marea Britanie le-a mărturisit urmăritorilor săi că suferă de cancer pulmonar, care a a ajuns la creier în luna august a anului 2020.

„Nu ştiu cât mai am de trăit. Rămâneţi pozitiv şi atitudinea mea este că trăiesc cu cancer, nu că voi muri din cauza asta”, a povestit acesta.

Oamenii au reacționat imediat și i-au transmis mii de mesaje de încurajare acestuia. Printre aceste mesaje a venit și unul de la compania, Freeform Productions, cea care produce emisiunea „A Place In The Sun”. Nu, nu era vreun mseaj de susținere, ci unul prin care șefii l-au anunțat că este concediat.

,,Când oamenii află că ai cancer, te şterg”,Da, sunt în a patra fază, terminală, dar nu am murit încă, aşa că lasă-mă să-mi trăiesc viaţa cât de mult pot. De îndată ce le-am spus producătorilor din „A Place In The Sun” diagnosticul meu, m-au plătit pentru restul sezonului, dar nu mi-au reînnoit contractul, deşi ştiau că vreau să merg mai departe. Acest lucru m-a durut, mi-a frânt inima. Mă simt enorm de dezamăgit, iar acum nici nu mai pot urmări emisiunea”, a povestit pentru The Sun acesta.

Citește și: Rudel Obreja poate merge în Turcia pentru a se trata de cancer. „Sunt în stadiul IV. Am nevoie de această operaţie”

Semnele de întrebare nu se termină aici și asta pentru că Jonnie nu își poate explica motivele șefilor.

,,Nu am primit acel sprijin de la „A Place In The Sun”. Le-am spus că vreau să lucrez. Când le-am spus că pot obține note medicale și asigurări de la medicul oncolog că sunt apt să lucrez, mi-au spus, cuvânt cu cuvânt. „Oh, chiar nu vrei să mergi pe calea aia, nu-i așa?”, a mai povestit acesta pentru sursa citată.

Mai mult, acesta susține că a că a și fost înlocuit în enisiubea cu pricina și șanse ca el să se mai întoarcă nu există.

Citește și: Ea e Andreea, tânăra care s-a trezit ca prin minune din comă după 23 de zile. Azi e studentă la Medicină și îi ajută pe pacienții din secția ATI să lupte până la capăt