Prieteni şi iubiţi în filme, duşmani în culise

Mulţi dintre noi am crescut cu serialele sau filmele care au făcut istorie şi ne doream ca cei pe care îi urmăream să fie la fel de prieteni sau iubiţi şi dincolo de ecrane. Dar nu degeaba se spune că ei joacă în filme, căci adesea, dincolo de scenariu, ei duc războaie reci.

RomaniaTV.net
14 iul. 2016, 13:31
Prieteni şi iubiţi în filme, duşmani în culise

Iată câteva dintre cele mai nebănuite cazuri de conflicte între vedete ce păreau a avea o relaţie perfectă. Jеnnіfеr Anіѕtоn & Dаvіd Sсhwіmmеr 

Timp de zece ani, Rachel şi Ross ne-au fost un fel de prieteni ce ne zâmbeau din casa Friends şi ne amuzau. Relaţia dintre ei era mereu între simpatie şi aciditate, dar totul părea aşa natural, fără efort, de parcă se petrecea într-un apartament de la noi din bloc.

Citeşte şi  Top 10 cele mai bune FILME ONLINE! Trebuie să le vezi

În 2010, însă, relaţia s-a deteriorat iremediabil, ar spune gurile rele, deoarece Jen a declarat într-un interviu televizat că habar nu are pe cine ia Schwimmer ne nevastă, deşi acesta avea o relaţie cu respectiva de câţiva ani. În 2015, Jennifer a mai călcat o dată pe bec, neinvitându-l pe David la nunta ei, acesta declarând public că e dezamăgit de atitudinea fostei colege de platouri.

Vezi pe okmagazine.ro ce alte vedete sunt în această situație!