Prietenii beizadelei Vlad Pascu, progeniturile multimilionarilor români. Anturajul șoferului criminal e convins că tânărul va scăpa de închisoare: „O să-l trimită Poliția în America de Sud”

Vlad Pascu a omorât doi tineri după ce s-a urcat drogat la volan și a primit 30 de zile de arest, dar anturajul șoferului criminal e convins că acesta va scăpa fără să facă închisoare.

20 sept. 2023, 21:51
Prietenii beizadelei Vlad Pascu, progeniturile multimilionarilor români. Anturajul șoferului criminal e convins că tânărul va scăpa de închisoare: „O să-l trimită Poliția în America de Sud”
Cine sunt prietenii lui Vlad Pascu

Scapă Vlad Pascu de închisoare? Beizadeaua ar fi milionar „pe bune”, având astfel toate șansele să bată la porțile potrivite pentru a scăpa fără probleme de închisoare. E cunoscut deja faptul că majoritatea prietenilor lui Vlad Pascu sunt copii care fac parte din familii înstărite, majoritatea dintre ei având deja dosare la DIICOT.

Prietenii lui Vlad Pascu sunt exact ca și el – fac parte din familii de multimilionari, dar, de cele mai multe ori, dezorganizate. Astfel, crescuți de un singur părinte ajung rapid să se drogheze și să provoace tragedii, scrie Antena3.

Citește și: Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre declarațiile lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai: „A trăit într-o lume în care boala lui a bătut la uși închise”

„Mama unuia dintre ei lucrează pentru statul român la o ambasadă, altă mamă este angajată la Parchetul Militar, o alta este o celebră profesoară și lista continuă”, menționează sursa citată.

Vlad Pascu i-ar fi trimis pe anchetatori pe numele unui personaj misterios, poreclit „Doctorul”. Dosarul lui Pascu este presărat cu personaje controversate precum frații Constantin, cunoscuți drept „Lopată” și „Ciprian”, cei care depozitau substanțe în casa lor din Sectorul 4.

În 2021, Lopată a primit 10 luni de închisoare cu suspendare pentru consum de droguri, în timp ce fratele lui a scăpat mai ușor. Vlad Pascu și prietenul său Maru au trecut de mai multe ori pe la secțiile de Poliție, în special Maru, care are șase dosare penale.

Maru cumpăra canabis de la frații Constantin, pe care îl vindea la petrecerile lui Pascu. Cu toate că e evident cu cine au de-a, oamenii legii nu sunt momentan siguri că Vlad Pascu va petrece o eternitate după gratii. Prietenii beizadelei, consumatori de droguri și ei, sunt convinși că nimeni nu are ce să le facă.

Citește și: Cine este colegul de celulă al lui Vlad Pascu și cum se simte beizadeaua drogată în închisoare: „ E super caraghios chiar. E comisar la garda de mediu”

Sunt reamintite și numele lui Rafa, Paco și Mudi, unul dintre ei fiind fiu de profesoară „celebră”, printre altele și influencer. La televizor toată lumea pune capul în pământ, dar în privat majoritatea iau în derâdere justiția din România și sunt convinși că Vlad Pascu va scăpa.

Pascu ăla o să iasă. O să scape ușor. Vă zicem noi, pentru că ăla de e milionar pe bune. O să-l trimită Poliția în America de Sud”, spune băiatul unui înalt funcționar al statului român, conform sursei citate, același tânăr care a fost filmat în timp ce bea detergent de vase.