Prietenii lui Florin, tânărul care, după ce şi-a înjunghiat fosta iubită, a intrat intenţionat cu maşina într-un pom, îi aduc omagii la locul accidentului: „Drum lin, bro! Sper că se merită ce ai făcut”

Florin, tânărul de 25 de ani care şi-a ucis iubita, apoi s-a sinucis era foarte liniștit și era „stâlpul familiei”, spun cei care l-au cunoscut. Apropiaţii Alinei dau mărturie despre faptul că şi ea era o fată cuminte care nu avusese decât trei relaţii din care tot intra şi ieşea.

27 oct. 2022, 14:41
Prietenii lui Florin, tânărul care, după ce şi-a înjunghiat fosta iubită, a intrat intenţionat cu maşina într-un pom, îi aduc omagii la locul accidentului: „Drum lin, bro! Sper că se merită ce ai făcut”

Acum, Alina decisese să se despartă de Florin şi să se întoarcă la Robert, un tânăr cu care fusese înainte de Florin. Acesta din urmă, însă, nu a putut accepta faptul că fata îl părăsise şi a tot încercat să o convingă să se întâlnească cu el. O bună perioadă de timp, Alina l-a refuzat. În ziua de 23 octombrie, fata a decis să se întâlnească cu el în speranţa că va reuşi să-l convingă să o lase în pace. Avea să fie, într-adevăr, ultima întâlnire cu el, dar şi ultima ei zi de viaţă.

Tânăra a fost înjunghiată de 40 de ori şi abandaonată pe un câmp din apropiere. După ce a ucis-o, Florin şi-a luat şi el zilele. S-a urcat la volanul maşinii şi a condus 8 km, apoi a intrat intenţionat cu maşina într-un pom. Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a rupt în două, iar Florin nu a avut nicio şansă de supravieţuire, reușind în cele din urmă să își pună planul în aplicare.

Prietenii lui Florin, tânărul care a intrat intenţionat cu maşina într-un pom, îi aduc omagii la locul accidentului

Într-un clip postat pe TikTok, unul dintre prietenii lui a mers la copacul care poartă încă urmele accidentului. Acolo, tânărul a aprins o candelă pe care a lăsat-o la rădăcina copacului, printre bucăţile de fiare căzute din maşină.

Citeste si A murit Călin Doboș! „Chirurgul vedetelor” s-a stins din viață în urma unui accident de motocicletă

La data de 24 octombrie, polițiștii au fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112, de un bărbat cu privire la faptul că ar fi observat o persoană decedată pe câmpul dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, județul Teleorman. În urma examinării, tânăra prezenta urme de violență pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

Drum bun, bro! Sper că SE merită ce ai făcut„, este textul scris pe filmare. Pe fundal, se aude melodia „Şepcile Jos”, interpretată de StradaVarius.

@andreigrecu_00♬ sunet original – 💜ᴍᴀʀɪᴜꜱ ꜱᴄᴠ💜

Citeste si Un îndrăgit cântăreţ de muzică populară a murit. Artistul avea doar 47 de ani