Prigoană și Bahmuțeanu au primit interdicție de Protecția Copilului. Ce nu mai au voie să facă cei doi

Prigoană și Bahmuțeanu au primit interdicție de Protecția Copilului. Bruneta s-a întors recent din America, acolo unde a petrecut o vacanță cu actualul soț, George Restivan, și cei doi fii ai ei, și a nimerit direct într-un scandal monstru. Vedeta ar fi postat un videclip în care îl filmează pe fiul său cel mic în timp ce îi răspunde la câteva întrebări.

29 sept. 2023, 09:09
Prigoană și Bahmuțeanu au primit interdicție de Protecția Copilului. Ce nu mai au voie să facă cei doi
Prigoană și Bahmuțeanu au primit interdicție de Protecția Copilului

Prigoană și Bahmuțeanu au primit interdicție de Protecția Copilului. Bruneta își acuză fostul soț i-ar fi jignit și lovit în repetate rânduri pe cei doi băieți ai lor. Cu toate astea, ambele părți au susținut că au deschis procese, unul împotriva celuilalt.

Citește și: Descinderi ale Poliţiei acasă la Silviu Prigoană şi la Adriana Bahmuţeanu. Cei doi sunt anchetaţi pentru rele tratamente aplicate minorilor

Prigoană și Bahmuțeanu au primit interdicție de Protecția Copilului

Recent, Silviu Prigoană a vorbit despre o interdicție de la Protecția Copilului, de a mai vorbi despre copiii lor, în spațiul public. Ea s-ar aplica atât tatălui, cât și mamei, potrivit spuselor afaceristului.

Și eu și doamna Bahmuțeanu am primit de la Protecția Copilului o adresă care a fost trimisă și la CNA, să nu mai dezbatem subiectul copilului în public”. Având în vedere atribuțiile instituțiilor invocate de Silviu Prigoană, presupusa măsură ar avea scopul de a proteja imaginea micuților, reprezentând „interesul superior al minorului”.

Silviu Prigoană a continuat să-și susțină „cauza”, precizând despre copii că „nu au ajuns la el, că nu a mers el să îi răpească de la școală sau de la mama lor de acasă”, potrivit Antena Stars.

Adriana Bahmuţeanu, supusă unei intervenţii chirurgicale

Vedeta a fost supusă unei intervenții de minilifting facial şi s-a fotografiat imediat după intervenție.

Va vine sau nu sa credeti, fotografia este facuta in urma cu doua ore, imediat după ce m-am ridicat de pe masa de operatie! Sunt împreună cu doctorul (…), un excelent profesionist de chirurgie plastica ce astazi mi-a efectuat cu succes operatia de minilifting facial, o interventie usoară, cu anestezie locala care te intinereste cu 10 ani!

As fi o ipocrita sa va spun ca am înghitit un bob de mazare sau ca mi-am dat cu nu stiu ce creme si arat mai tanăra, m-am transformat in nevasta lui Batman! Efectul se vede deja si cred ca nu e cazul sa imi ascund nici varsta nici interventiile estetice fiindca oricum adevarul iese la suprafata precum uleiul.

Miniliftingul este o operatie pe viata, cu efect ireversibil, care sterge anii de pe chip! Va recomand cu incredere aceasta procedura ce durează mai putin de o ora! Plecati acasa pe picioare si nu aveti efecte secundare!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Instagram.