Prima companie aeriană din lume care va testa toţi pasagerii pentru COVID-19, înainte de îmbarcare

Compania aeriană Emirates a luat decizia de a testa pentru COVID-19 toți pasagerii aeronavelor lor, înainte de îmbarcare, într-un efort uriaș menit să limiteze răspândirea coronavirusului.

RomaniaTV.net
16 apr. 2020, 09:39
Prima companie aeriană din lume care va testa toţi pasagerii pentru COVID-19, înainte de îmbarcare

Emirates Airlines devine astfel prima companie aeriană din lume care recurge la testele rapide pentru a-și proteja atât pasagerii, cât și angajații.

Citeşte şi: Consilierul politic Roger Stone aruncă bomba: „Bill Gates a creat coronavirusul pentru vaccinări obligatorii şi microcipuri”

Testul de sânge este gata în numai 10 minute iar în urma testării, pasagerii vor primi un certificat pe care îl pot folosi la intrarea în țara dorită, pentru a dovedi că nu sunt bolnavi, scrie npr.org.

Primele testări au început deja, la un zbor pe ruta Dubai-Tunisia, iar reprezentanții companiei afirmă că lucrează la creșterea capacității de testare și extinderea la alte zboruri.

Pe lângă această măsură, reprezentanții companiei au stabilit noi reguli pentru pasageri. Una dintre ele prevede că pasagerii sunt obligați să poarte mască pe toată durata îmbarcării și a zborului.

Fundaţia Gates face apel la o colaborare internaţională în vederea creării unui vaccin împotriva coronavirusului

Fundaţia condusă de Bill şi Melinda Gates a făcut apel miercuri la o colaborarea internaţională în scopul creării unui vaccin pentru COVID-19 şi distribuirii lui în întreaga lume şi a anunţat donarea a 150 de milioane de dolari pentru combaterea pandemiei, informează AFP.

Când luptaţi cu un nou agent patogen precum COVID-19 şi veţi găsi un vaccin care să funcţioneze, veţi avea nevoie de miliarde de doze„, a declarat Mark Suzman, directorul executiv al fundaţiei.

Citeşte şi: Consilierul politic Roger Stone aruncă bomba: „Bill Gates a creat coronavirusul pentru vaccinări obligatorii şi microcipuri”

Există şapte miliarde de oameni pe planetă şi va trebui să vaccinăm practic toată lumea, dar nu avem capacităţile de producţie„, a adăugat el.

Cu peste o sută de încercări de creare a unui vaccin în derulare, „avem nevoie de grupuri internaţionale care să urmărească aceste eforturi, să le găsească pe cele mai susceptibile de succes şi să înceapă planificarea producţiei foarte devreme„, a spus Suzman.