Prima concurentă eliminată de la Ferma. Orăşeni vs. săteni. Cine a părăsit competiţia: „N-a venit mental pregătită deloc”

Alina Puşcaş şi Viviana Sposub s-au duelat în această seară pentru a-şi câştiga locul înapoi în Fermă. O primă probă extrem de dificilă a fost câştigată de Viviana, deşi declara că nu se simte într-o formă foarte bună.

RomaniaTV.net
10 sept. 2020, 20:01

O nouă etapă a duelului a fost câştigată tot de Viviana. Cu multă forță, câștigă lupta şi revene în fermă, alături de săteni. ”A fost mult mai bună. Și ca atitudine, și ca ambiție, ca tot. Mușca din bârna aia”, a declarat Cezar Ouatu despre Viviana.

N-a venit mental pregătită deloc pentru duel. Era ca o pisicuță într-un ring, înconjurată de câini”, a spus și Anda Adam despre Alina.

Citeşte şi: Se naşte prima idilă amoroasă la Fermă? Între cine au început tachinările: „Pleci măritată de aici”

Gabriel Toader și Giulia Nahmany au rămas în competiție

Gabriel Toader și Giulia Nahmany au fost eliminați în prima zi a competiției, în urma voturilor primite din partea colegilor din echipele lor. 

Aceștia au crezut că vor merge direct acasă, dar Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan le-au explicat că au o misiune pentru ei, devenind primii bandiți ai acestui sezon.

Giulia și Gabriel au fost preluați de Cristi și au fost duși undeva în pădure, unde se află tabăra lor, adica un loc de dormit improvizat din câteva pături și niște acoperitori de lemn. 

Când au văzut condițiile în care trebuie să stea, Giulia a fost șocată, mai ales că nu au primit nici un fel de mâncare. ”Nu mi-a venit să cred că voi sta acolo. În viața mea nu am dormit afară”, a mărturisit Giulia Nahmany.