Prima declaraţie a Gabrielei Cristea despre despărţirea de soţ

După ce Gabriela Cristea a fost surprinsă de paparazzi cărându-şi hainele din casa în care locuia împreună cu soţul ei, afaceristul Marcel Toader, fosta prezentatoare TV a declarat oficial că s-au despărţit.

08 apr. 2013, 19:13
Prima declaraţie a Gabrielei Cristea despre despărţirea de soţ

Eu si Marcel ne-am separat. Aceasta hotarare a fost luat in urma unor discutii. In acest moment nu mai locuim impreuna. Mi-am mutat lucrurile incet-incet. Din momentul in care mi-am mutat lucrurile, pentru ca le-am carat in mai multe zile…pana la urma nu avem nimic de ascuns. Dar nu vreau sa intre nimeni in intimitatea noastra. Vreau sa il protejez pe sotul meu. E foarte greu sa citesti ce scrie in ziare. Niciunul dintre motivele anuntate in ziare nu este motivul pentru care noi ne-am separat. Nu este o situatie usoara. Suntem hartuiti de presa. Situatia mea si a sotului meu nu este usoara”, a spus Gabriela Cristea la Kanal D.

Citeşte şi Cât de mult a slăbit Gabriela Cristea: „Soţul mă ceartă că am slăbit cam mult” FOTO

Fosta moderatoare de la „Noră pentru mama” a susţinut că există şansa de 50% să se împace cu Marcel Toader şi să nu ajungă la divorţ.

„Este mult prea devreme sa discutam despre asta. Exista 50% sanse sa ne impacam sau 50% sanse ca drumurile noastre sa se desparta„.

Gabriela Cristea şi Marcel Toader sunt împreună de cinci ani. Cei doi s-au căsătorit civil la Paris în compania unor prieteni apropiaţi.