Prima declaraţie din AUTOCARUL GROAZEI. „Am intrat în balans şi în acel moment am ştiut că ne vom răsturna”

Un pasager din autocarul răsturnat, duminică, pe Autostrada Soarelui, a declarat că accidentul s-ar fi produs din cauza unui autoturism Logan care ar fi pierdut controlul direcţiei şi ar fi intrat în roata autocarului. Bărbatul a povestit că o tânără aflată în autocar a rămas cu mâna prinsă SUB autocar.

RomaniaTV.net
13 iul. 2014, 10:26
Prima declaraţie din AUTOCARUL GROAZEI. „Am intrat în balans şi în acel moment am ştiut că ne vom răsturna”

Un autocar s-a răsturnat, duminică, pe Autostrada Soarelui. Cel puţin 15 persoane sunt rănite. La faţa locului au intervenit 14 echipaje ale ISU şi un elicopter SMURD. Accidentul s-a produs pe sensul de mers către Constanţa, la kilometrul 23.

„Nu-mi amintesc cum s-a întâmplat, m-am trezit doar cu ceilalţi peste mine. Pe mine m-au ridicat nişte oameni. În autocar erau şi copii. Au venit foarte repede cei de la descarcerare şi au scos o domnişoară care era cu mâna prinsă cumva sub autocar”, a povestit bărbatul.

Acesta a precizat că a fost atent în momentul producerii accidentului şi că totul s-a petrecut într-un timp foarte scurt: „Dintr-o dată am simţit balansul autocarului, m-am ţinut bine de scaun şi într-o fracţiune de secundă m-a trezit cu toţi peste mine. E un zvon că un Logan cu număr de Călăraşi ar fi intrat în autocar, e un zvon că ar fi făcut infarct, dar nu ştiu. Ar fi pierdut controlul şi a intrat în el, în roata din faţă, şi l-a dezechilibrat sau el a tras dreapta de volan, nu ştiu”, a spus bărbatul.