Prima Doamnă a Statelor Unite l-a plesnit din nou peste mână pe soţul ei, la Roma VIDEO

Air Force One a aterizat în cursul dimineţii pe aeroportul Fiumicino din Roma, unde au fost luate importante măsuri de securitate. Papa Francisc nu s-a ferit să glumească pe seama preşedintelui american, însă gestul care a ridicat cele mai multe semne de întrebare a fost făcut de... Prima Doamnă!

24 mai 2017, 15:03

Aşa a debutat întrevederea Suveranului Pontif cu Prima doamnă a statelor Unite. Papa Francisc a glumit cu Melania pe seama fizicului impozant al preşedintelui american, iar soţia lui, Melania, i- a răspuns pe acelaşi ton glumeţ, potrivit România TV.

După ce Papa Francisc a întâmpinat cuplul prezidenţial şi pe fiica preşedintelui, Ivanka, a urmat o discuţie privată, doar între Donald Trump şi liderul bisericii catolice. După întâlnirea care a durat o jumătate de oră, preşedintele american a nu a oferit detalii, dar a mărturisit că nu va uita cuvintele pe care i le-a spus Papa.

Citeşte şi Gest şocant al Melaniei Trump: Şi-a PLESNIT soţul peste MÂNĂ pe aeroportul din Tel Aviv. Imaginile fac înconjurul lumii VIDEO

Cel mai discutat moment al acestei vizite este însă cel al sosirii la Roma. Prima Doamnă a surprins din nou cu un gest controversat, la ieşirea din avion. Melania Trump l-a respins pe soţul ei, când acesta a încercat să o ia de mână, pe scara avionului. De data aceasta, Prima Doamnă a evitat discret mâna soţului său, sub pretextul că îşi aranjează părul.

Un gest similar, dar mult mai vizibil, a fost surprins de camerele de filmat şi pe aeroportul din Tel Aviv, luni, când Prima Doamnă i-a dat peste mână soţului ei. Se pare că cei doi s-au certat în Air Force One, înainte de sosirea în Israel, dat fiind că au şi întârziat la bordul avionului, fiind aşteptaţi minute bune pe covorul roşu de liderii israelieni.