Prima femeie condamnată la închisoare pe viaţă după ce a îngrozit o ţară întreagă cu sadismul ei VIDEO

Pentru prima oară, o femeie din România este condamnată la închisoare pe viaţa. Este vorba despre o femeie din Galaţi care şi-a măcelărit rivala în dragoste împreună cu bărbatul pe care îl împărţeau, un bătrân de 75 de ani. Victima a fost înjunghiată de 22 de ori. Cei doi criminali au fost atât de beţi încât au dormit o noapte cu cadavrul în casă.

03 feb. 2016, 09:45
Prima femeie condamnată la închisoare pe viaţă după ce a îngrozit o ţară întreagă cu sadismul ei VIDEO

Tanţa Bîgu şi Sântion Gherasim nu vor mai respira aerul libertăţii prea curând după ce judecătorii i-au găsit vinovaţi de uciderea cu premeditare şi cruzime a Ninei Petrea, cunoscută sub porecla de Nina Farmacista, amanta bătrânului şi o rivală a femeii.

Bătrânul, în vârstă acum de 75 de ani, a fost condamnat, zilele trecute, la 30 de ani de închisoare. Potrivit viata-libera.ro, Tanţa a fost condamnată la închisoare pe viaţă şi obligată, în solidar cu bătrânul, să-i plătească văduvului victimei daune materiale şi morale care însumează 15.000 de lei. Pedeapsa aplicată de Tribunalul Galaţi nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Curte.

Oribila crimă s-a înfăptuit într-o noapte geroasă, înaintea Bobotezei din 2015. Atunci, Nina Farmacista, pe numele ei real Nina Petrea, a poposit în casa lui nea Gherase, pentru ceva de mâncare şi ceva mai multă licoare cu care să stingă frigul. După ce s-a omenit bine, Nina a adormit buştean, situaţie care i-a picat mănuşă rivalei Tanţa, aflată şi ea în casa ibovnicului pe care îl împărţeau amândouă. Iniţial cu mâinile goale, Tanţa a deschis atacul asupra Ninei năucită de băutură şi de somn.

Vezi şi: Crimă în Constanţa. O femeie a fost ucisă de fostul concubin sub privirile celor trei copii ai acesteia

„Inculpata Bîgu Tanţa, pe fondul stării de gelozie pe care a recunoscut că o manifesta faţă de victima Petrea Nina, a început pur şi simplu să o lovească pe aceasta în mod repetat, cu pumnii şi palmele peste cap precum şi cu picioarele în zona gurii. În aceleaşi împrejurări, considerând insuficiente mijloacele pe care le folosea, inculpata a folosit împotriva victimei şi unul din lemnele care urmau a fi folosite la foc şi se aflau lângă soba din bucătărie, lovind-o pe aceasta, în mod repetat, în zona capului şi în diverse alte zone ale corpului”, se arată în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Pentru a-şi încheia demersul vindicativ, Tanţa ar fi pus mâna pe un cuţit de bucătărie cu care i-a tăiat chiloţii Ninei, aruncându-i în foc. Asta nu a făcut decât să deschidă calea „marelui atac” al lui nea Gherase.

Cu o cruzime alimentată din belşug de băutură, bătrânul a pus mâna pe cuţitul cu care a înjunghiat-o de mai multe ori.

Cei doi suspecţi au dormit o noapte cu cadavrul în casă, fără să anunţe pe nimeni.