Prima imagine cu Anda Călin în costum de baie, după ce a născut. Cum arată acum iubita lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu şi-a găsit liniştea alături de Anda Călin, cu care are doi copii, o fetiţă de aproape trei ani şi un băieţe, ce a venit pe lume în urmă cu aproximativ o lună. În ultima vreme, apariţiile, dar şi declaraţiile vedetei au fost extrem de rare, iar naşterea mezinului a fost la fel de discretă.

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 12:13

Artistul şi-a luat familia şi a mers în vacanţă pe litoralul românesc. Fiind extrem de mândru de fetiţa lui, Anastasia, a postat recent un filmuleţ cu ea din timpul serujului. În filmare apare, extrem de puţin, şi Anda, care arată foarte bine după ce în urmă cu o lună aducea pe lume cel de-al doilea copil.

Bruneta a purtat costum de baie din două piese, slipul cu talie înaltă acoperindu-i, discret, burtica. În rest, iubita lui Liviu Vârciu se poate lăuda cu o siluetă impecabilă, probabil că şi nopţile nedormite au contribuit la pierderea kilogramelor.

Liviu Vârciu, făcut praf de fiica sa cea mare: „Nu e cum pare la TV!”. Dezvăluiri ŞOCANTE: cum a fost umilită de artist!

Drama prin care a trecut Anda Călin

În urmă cu 6 ani, Anda Călin a trecut printr-o adevărată dramă. Mai exact, iubita lui Liviu Vârciu și-a pierdut tatăl, iar acesta este unul dintre subiectele despre care nu prea a vrut să discute, de-a lungul timpului. Cu toate acestea, la scurt timp de la momentul tragediei, bruneta a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, în care îi adresa tatălui său cuvinte emoționante și frumoase.

Te iubesc, tăticule şi te voi iubi cu fiecare zi ce trece tot mai mult, pana la cer la tine si înapoi. ..stai nu, e prea puţin, mai bine pana la INFINIT, cum ne ziceam noi când mă cuprindeai în braţele tale puternice şi îmi dadeai senzaţia ca niciun rău nu mă poate atinge, atât timp cât tu mă ţii strâns acolo. De ce mi-a dat drumul?” a scris Anda Călin, pe pagina ei de Facebook, acum ceva timp.

TRAGEDIA DIN SHOWBIZ. Fratele lui Liviu Vârciu a murit într-un accident rutier FOTO