Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu. Vedeta i-a dezvăluit abia acum numele: „Așa se numește bebelina”

Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu. Vedeta a devenit mamă a doua oară, la 40 de ani, și este topită după fetița ei. Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu partenerul ei, Victor Vrânceanu, cei doi au rămas într-o relație foarte bună și se ocupă de creșterea micuței.

30 mart. 2023, 15:48
Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu. Vedeta i-a dezvăluit abia acum numele: „Așa se numește bebelina”

Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu. Andreea Antonescu este o femeie puternică și își crește singură cele două fete. La doar câteva luni de când a născut, vedeta s-a despărțit de tatăl celui de-al doilea copil, Victor Vrînceanu.

Artista a dezvăluit pe contul ei de Instagram că nu mai este împreună cu tatăl mezinei sale și că au decis să pună capăt relației din cauza diferențelor de caracter. Ea a subliniat că vor continua să se ocupe împreună de creșterea fiicei lor și că nu dorește să mai discute despre acest subiect.

Citește și: Cine este bărbatul alături de care Andreea Antonescu își petrece timpul după despărțirea bruscă de tatăl mezinei sale

Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu

Până acum, vedeta nu a dorit să arate chipul mezinei și nici nu a dezvăluit numele ei. Ei bine, acum a venit momentul. Andreea Antonescu a dezvăluit că micuța ei și a lui Victor Vrânceanu se numește Venice Victoria.

Îmi place foarte mult ce trăiesc acum! Sienna îmi este și prietenă, și confidentă, iar bebelina este ca o jucărie plină de viață și iubire, cu care ne petrecem timpul în cel mai frumos mod. Datorită bebelușei, simt c-am întinerit din nou, în niciun caz nu mă simt de 40 de ani! Fetițele mă ajută să redescopăr copilul, adolescenta din mine, iar acest lucru mă împlinește.

Am încă o minune de fetiță, de care sunt tare mândră! Micuța este un copilaș bun, am mare noroc, de cele mai multe ori doarme câte 5-6 ore pe noapte legat, deci aș avea toate șansele să dorm și eu cu ea dacă nu m-ar apuca trebăluitul prin casă. Sunt obsedată de ordine și curățenie, și atunci, seara, când ea adoarme, mă apuc să pun la loc toate lucrurile rămase de peste zi.

Ca să nu mai discutăm că încerc să nu rămân în urmă nici cu comunitățile mele de pe social media, cărora le mai dau câte o informație legată de activitățile de peste zi. Din păcate, adorm destul de târziu seara, iar la 7 dimineața suntem amân două cu ochii mari, dar nu mă plâng, întotdeauna am fost o persoană matinală.

Sienna este absolut înnebunită după micuță, o iubește enorm, o alintă non-stop, îi dau lacrimile când o vede pe FaceTime, îi alege ținute, când este în România o alintă continuu și se ceartă cu noi pentru că vrea s-o țină doar ea în brațe. Își dorește mult să o protejeze, să-i devină prietenă, s-o ajute sau chiar să-i facă pe ascuns temele, e mândră că are o surioară mică.

Ca și în cazul numelor noastre, AA, SS, ne-am dorit prenume care să aibă aceeași inițială cu numele – Venice Victoria se numește bebelina. Venice mi-a plăcut de mult timp și e diferit, ca și Sienna, iar Victoria este lesne de înțeles că ea este victoria mea din America Express!„, a declarat Andreea Antonescu, pentru Viva.ro.