Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu. Vedeta i-a dezvăluit abia acum numele: „Așa se numește bebelina”

Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu. Vedeta a devenit mamă a doua oară, la 40 de ani, și este topită după fetița ei. Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu partenerul ei, Victor Vrânceanu, cei doi au rămas într-o relație foarte bună și se ocupă de creșterea micuței.
Alina Costache
30 mart. 2023, 15:48
Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu. Vedeta i-a dezvăluit abia acum numele:

Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu. Andreea Antonescu este o femeie puternică și își crește singură cele două fete. La doar câteva luni de când a născut, vedeta s-a despărțit de tatăl celui de-al doilea copil, Victor Vrînceanu.

Artista a dezvăluit pe contul ei de Instagram că nu mai este împreună cu tatăl mezinei sale și că au decis să pună capăt relației din cauza diferențelor de caracter. Ea a subliniat că vor continua să se ocupe împreună de creșterea fiicei lor și că nu dorește să mai discute despre acest subiect.

Citește și: Cine este bărbatul alături de care Andreea Antonescu își petrece timpul după despărțirea bruscă de tatăl mezinei sale

Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu

Până acum, vedeta nu a dorit să arate chipul mezinei și nici nu a dezvăluit numele ei. Ei bine, acum a venit momentul. Andreea Antonescu a dezvăluit că micuța ei și a lui Victor Vrânceanu se numește Venice Victoria.

Îmi place foarte mult ce trăiesc acum! Sienna îmi este și prietenă, și confidentă, iar bebelina este ca o jucărie plină de viață și iubire, cu care ne petrecem timpul în cel mai frumos mod. Datorită bebelușei, simt c-am întinerit din nou, în niciun caz nu mă simt de 40 de ani! Fetițele mă ajută să redescopăr copilul, adolescenta din mine, iar acest lucru mă împlinește.

Am încă o minune de fetiță, de care sunt tare mândră! Micuța este un copilaș bun, am mare noroc, de cele mai multe ori doarme câte 5-6 ore pe noapte legat, deci aș avea toate șansele să dorm și eu cu ea dacă nu m-ar apuca trebăluitul prin casă. Sunt obsedată de ordine și curățenie, și atunci, seara, când ea adoarme, mă apuc să pun la loc toate lucrurile rămase de peste zi.

Ca să nu mai discutăm că încerc să nu rămân în urmă nici cu comunitățile mele de pe social media, cărora le mai dau câte o informație legată de activitățile de peste zi. Din păcate, adorm destul de târziu seara, iar la 7 dimineața suntem amân două cu ochii mari, dar nu mă plâng, întotdeauna am fost o persoană matinală.

Sienna este absolut înnebunită după micuță, o iubește enorm, o alintă non-stop, îi dau lacrimile când o vede pe FaceTime, îi alege ținute, când este în România o alintă continuu și se ceartă cu noi pentru că vrea s-o țină doar ea în brațe. Își dorește mult să o protejeze, să-i devină prietenă, s-o ajute sau chiar să-i facă pe ascuns temele, e mândră că are o surioară mică.

Ca și în cazul numelor noastre, AA, SS, ne-am dorit prenume care să aibă aceeași inițială cu numele – Venice Victoria se numește bebelina. Venice mi-a plăcut de mult timp și e diferit, ca și Sienna, iar Victoria este lesne de înțeles că ea este victoria mea din America Express!„, a declarat Andreea Antonescu, pentru Viva.ro.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!