Prima imagine cu fetiţa lui Cristiano Ronaldo şi a Georginei: „Ne bucurăm de micuța care a venit în viețile noastre”

Prima imagine cu fetiţa lui Cristiano Ronaldo şi a Georginei. Cei doi au trecut prin clipe grele după ce fratele geamăn al micuţei a murit la naştere. Fotbalistul a anunţat că partenera lui a ajuns acasă împreună cu fetiţa lor.

22 apr. 2022, 16:38
Prima imagine cu fetiţa lui Cristiano Ronaldo şi a Georginei: „Ne bucurăm de micuța care a venit în viețile noastre”
Prima imagine cu fetiţa lui Cristiano Ronaldo şi a Georginei

Prima imagine cu fetiţa lui Cristiano Ronaldo şi a Georginei. În urmă cu doar câteva ore, fotbalistul a postat o fotografie de familie pe Instagram, imagine în care apare și fetița cuplului.

Citeşte şi: Cristiano Ronaldo a devenit sâmbătă cel mai bun marcator din istoria fotbalului. A bătut recordul de goluri marcate în meciurile oficiale

Prima imagine cu fetiţa lui Cristiano Ronaldo şi a Georginei

Casă, scumpă casă. Gio și fetița noastră sunt împreună cu noi. Vrem să le mulțumim tuturor pentru mesajele frumoase. Suportul vostru este important și am simțit dragostea și respectul pentru familia noastră. Acum este momentul să ne bucurăm de micuța care a venit în viețile noastre”, a scris Cristiano Ronaldo pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez au trecut recent printr-o adevărată tragedie, după ce unul dintre gemeni s-a stins din viață la naștere. Iubita fotbalistului era însărcinată cu gemeni, însă doar fetița a supraviețuit.

În octombrie 2021, cei doi au anunțat că vor fi din nou părinți, de această dată de gemeni. Două luni mai târziu aflau că este vorba despre o fetiță și un băiețel. Luni, 18 aprilie, cei doi au anunțat că băiatul a murit la naștere.

Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire. Vrem să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea”, au transmis cei doi, prin intermediul rețelelor de socializare.