Veste cutremurătoare pentru Cristiano Ronaldo. Unul dintre bebeluşi a murit: „Este cea mai mare durere”

Veste cutremurătoare pentru Cristiano Ronaldo. Fotbalistul şi Georgina Rodriguez au anunţat, luni seară, că băieţelul pe care îl aşteptau a murit. Ei au precizat că doar naşterea fetiţei lor le dă putere şi speranţă. În octombrie, cei doi anunţau că Georgina este însărcinată şi aşteaptă gemeni.

18 apr. 2022, 22:11
Veste cutremurătoare pentru Cristiano Ronaldo. Unul dintre bebeluşi a murit: „Este cea mai mare durere”
Veste cutremurătoare pentru Cristiano Ronaldo

Veste cutremurătoare pentru Cristiano Ronaldo. Spotivul şi partenera sa trec prin momente cumplite, după ce unul dintre gemenii săi a murit. Conform unui comunicat de presă publicat pe pagina de Instagram a marelui fotbalist, Cristiano Ronaldo afirmă că el și Georgina sunt devastați de pierderea suferită și cere să li se respecte intimitatea.

Citeşte şi: Cristiano Ronaldo a devenit sâmbătă cel mai bun marcator din istoria fotbalului. A bătut recordul de goluri marcate în meciurile oficiale

Veste cutremurătoare pentru Cristiano Ronaldo

Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu!”, este mesajul celor doi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Iubita lui Ronaldo, Georgina Rodriguez, din sărăcie la palat

Georgina Rodriguez (27 de ani), iubita lui Ronaldo, a devenit una dintre cele mai faimoase prezențe din social-media. Tânără este imaginea mai multor brand-uri de lux și unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume în urma relației cu Cristiano Ronaldo (36 de ani).

Mulți îmi cunosc numele, însă puțini știu cine sunt. Este despre minciunile din spatele publicațiilor, povești de pe Instagram și de la diverse evenimente. Toate episoadele vor apărea pe 27 ianuarie”, se arată în comunicat. (Citeşte AICI mai multe detalii)