Prima imagine cu fetiţa lui Macaulay Culkin. Cum arată copilul actorului din „Singur acasă”

Prima imagine cu fetiţa lui Macaulay Culkin. Actorul a început să cunoască succesul încă de la vârsta de patru ani. Înainte să devină cunoscut la nivel mondial cu rolul lui Kevin McCallister din seria Singur acasă, a jucat și în See You in the Morning, în 1989.

06 dec. 2021, 09:31
Prima imagine cu fetiţa lui Macaulay Culkin. Cum arată copilul actorului din „Singur acasă”
Prima imagine cu fetiţa lui Macaulay Culkin

Prima imagine cu fetiţa lui Macaulay Culkin. Kevin din „Singur acasă” s-a retras din lumina reflectoarelor în anul 1994 și a revenit pe ecrane abia un deceniu mai târziu, cu apariții în seriale precum Will & Grace.

În ultimii ani a preferat să stea departe de camerele de luat vederi, astfel că imaginile cu el sunt destul de rare. Recent,  Macaulay Culkin a fost surprins pentru prima dată cu fetiţa lui, Dakota, în public.

Prima imagine cu fetiţa lui Macaulay Culkin

Cei doi se plimbau pe stradă, în Los Angeles. Actorul își ţinea fetiţa într-un marsupiu de bebeluși.

În vârstă de 41 de ani, Culkin a devenit tată pentru prima dată pe 5 aprilie 2021. El și prietena lui, Brenda Song, sunt împreună de ani de zile. „Suntem extrem de fericiți,” au declarat ei pentru Esquire la scurt timp de la nașterea micuțului Dakota.

Citeşte şi: Macaulay Culkin, puștiul care a cucerit publicul de pretutindeni cu rolul din „Singur Acasă”, revine în cinematografie. În ce producție va juca actorul anul acesta

Culkin și Song sunt împreună din anul 2017. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei Changeland, în Thailanda.

Cred cu tărie că e actorul care e astăzi pentru că a fost nevoit să treacă prin foarte multe lucruri. A trecut prin atât de multe tragedii. A avut atâtea suișuri și coborâșuri, a văzut partea urâtă a industriei, a văzut și partea extraordinară a industriei.

Așa că el știe exact ce nu vrea și de ce nu îi place. Dar da, eu sper, sper, sper să revină pe micul ecran. Oamenii nu își dau seama cât de incredibil de bun și loial și scump și deștept e.

Asta îl face special pe Mack, că e Mack și nu își cere scuze pentru asta. Știe cine e și e 100% okay cu asta. A lucrat foarte mult să fie persoana care e acum”, a declarat Song despre iubitul ei, potrivit Ok.co.uk.