Prima Lună plină din 2023. 6 ianuarie 2023. Semnificația spirituală a Lunii pline în Rac

Sub Luna Plină din Ianuarie 2023, este un moment bun să ne amintim de ceea ce este cu adevărat important pentru noi.

06 ian. 2023, 06:01
Prima Lună plină din 2023. 6 ianuarie 2023. Semnificația spirituală a Lunii pline în Rac

Prima Lună Plină din 2023 cade în semnul de apă, intuitiv al Racului, pe 6 Ianuarie. Racul este reprezentat de Crab. Mitul spune că micul Crab/Rac și-a apărat prietenii creaturi marine într-o luptă curajoasă. Deși și-a pierdut viața în acest proces, memoria sa a fost încorporată în stele, ca o amintire a curajului, loialității și dorinței sale de a-i proteja pe cei pe care i-a iubit.

Ori de câte ori energia Racului este puternică, ca în această Lună Plină din Ianuarie, ni se amintește de curajul, loialitatea și dorința noastră de a-i proteja pe cei pe care îi iubim. S-ar putea să avem nevoie să exersăm aceste abilități într-un fel sau să ne amintim că le posedăm într-adevăr.

Energia Racului este adesea descrisă ca fiind moale și sensibilă, dar există și o anumită înverșunare. O înverșunare care ne permite să ne ridicăm și să protejăm tot ceea ce iubim și la care ținem.

Sub Luna Plină din Ianuarie 2023, este un moment bun să ne amintim de ceea ce este cu adevărat important pentru noi și de ceea ce ne pasă cu adevărat. Care este motivația mea? De ce fac ceea ce fac?

Oriunde te lasă aceast șir de întrebări, această primă Lună Plină a anului este un moment minunat pentru a lua în considerare modalități de a aduce mai multă aliniere în viața ta. Pentru a te ajuta în acest sens, încearcă mesajul – „La sfârșitul zilei, ceea ce contează cel mai mult pentru mine este…” și vezi ce inspirație urmează.

Horoscop 2023. Top 3 cele mai norocoase zodii în iubire în această iarnă
Activarea acestei Luni pline chiar în mijlocul lui Marte și Mercur retrograd ar putea crește, de asemenea, nivelurile de tensiune.
Atât Marte, cât și Mercur în retrograd pot fi o combinație provocatoare în care ne simțim blocați, neclari și confuzi. Mintea noastră poate merge pe repeat sau ne poate fi greu să mergem înainte. S-ar putea chiar să simțim că pentru fiecare pas înainte pe care îl facem, trebuie să facem câțiva pași înapoi.

Această energie neclară, retroactivă, se poate simți deosebit de înăbușitoare sau inconfortabilă în timpul acestei Luni Pline, dar conștientizarea acesteia poate ajuta. Nu te presa să iei decizii sau să te angajezi în lucruri și eliberează-te de așteptarea de a cunoaște toate răspunsurile.

Vezi dacă poți fi de acord să nu știi. Vezi dacă poți fi de acord cu eliberarea controlului. Și dacă ceva nu este în regulă, nu îți fie teamă să pui întrebări sau să faci o pauză înainte de a continua. De asemenea, poate dorești să eviți să te angajezi în planuri pe termen lung dacă poți.

Toată această energie retrogradă te încurajează să te miști încet, să reajustezi modul în care te gândești la lucruri și să petreci timp descoperind adevăruri ascunse care ar putea fi îngropate în tine.
Deși vine cu neclaritate și confuzie, este de fapt un moment minunat pentru a căuta în interior, pentru a reflecta și pentru a te reconecta la toate părțile din tine care au fost uitate.

Numerologie 2023. Magia unui an de vibrație 7. Ce are anul nou de oferit în funcție de numărul personal
Onorează orice sensibilități care apar în acest moment. Permite acestor sensibilități să fie un ghid către o mai mare compasiune și iubire de sine. Lasă-ți sensibilitățile să te alerteze asupra a ceea ce inima ta poate încerca să comunice cu tine.

Pe baza energiei de sub această Lună Plină, este posibil ca inima ta să te ghideze să te deschizi puțin mai larg și să eliberezi unele dintre granițele care i-au fost impuse.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.