Prima maşină care face bani în timp ce stă în parcare. Când va fi lansată şi cât costă

Prima maşină care face bani în timp ce stă în parcare. Automobilul este construit de compania canadiană Daymak, se numeşte Spiritus şi urmează să fie lansat pe piață în 2023. Până la acest moment, au fost plaste peste 4.000 de precomenzi.

10 iun. 2021, 11:12
Prima maşină care face bani în timp ce stă în parcare. Când va fi lansată şi cât costă
Prima maşină care face bani în timp ce stă în parcare

Prima maşină care face bani în timp ce stă în parcare. Noul vehicul electric va fi echipat cu echipamente de înaltă tehnologie pentru a extrage criptomonede, de la Bitcoin la Dogecoin, în timp ce se încarcă.

Cu un asfel de echipament va fi dotat automobilul futurist cu trei roți. Acesta va include un procesor cu un sistem în curs de brevetare, numit Daymak Nebula, care colectează monedele digitale, și un portofel digital care le stochează pentru o utilizare viitoare.

Citeşte şi: Compania românească CryptoDATA lansează Tinker, un telefon destinat video conferinţelor şi pasionaţilor de jocuri – VIDEO

Prima maşină care face bani în timp ce stă în parcare

Ne gândim la un viitor în care taxele de autostradă, parcarea și comanda la drive-through vor fi plătite direct din mers cu criptomonede. Facturile online și operațiunile bancare pot fi gestionate prin aceeași platformă software, cu plata în criptomonede”, a spus președintele Daymak, Aldo Baiocchi.

Mașina este, de asemenea, echipată cu panouri solare, ceea ce înseamnă că va funcționa folosind energie regenerabilă și nu combustibili fosili tradiționali.

Daymak spune că Spiritus va ajunge de la 0 la 95 km/h în 1,8 secunde și va atinge o viteză maximă de 210 km/h. Spiritus va avea o autonomie de 480 de kilometri și se va încărca în mai puțin de două ore.

Modelul standard Deluxe va costa în jur de 20.000 de dolari, în timp ce Ultimate ajunge la 149.000 de dolari, potrivit Digi 24.


loading...
Partenerii noștri