Prima poză cu Alibec în tricoul Stelei. Atacantul va avea numărul 7 VIDEO

FC Steaua a anunţat, joi, prin intermediul site-ului oficial, transferul atacantului Denis Alibec, în vârstă de 26 de ani, de la Astra Giurgiu, pentru care a plătit două milioane de euro.

05 ian. 2017, 16:32

Denis Alibec a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu Steaua, echipă la care va purta tricoul cu numărul 7. În prima parte a sezonului, numărul respectiv i-a aparţinut lui Dennis Man.

FC Steaua Bucureşti îi urează Bun Venit lui Denis Alibec, fotbalist care a semnat un contract valabil patru sezoane. Atacantul provenit de la Astra Giurgiu s-a întâlnit deja cu noii săi colegi şi a efectuat primele antrenamente sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

Clubul nostru îi doreşte lui Denis, care va purta tricoul cu numărul 7, să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru şi, având în vedere faptul că joi, 5 ianuarie, a împlinit vârsta de 26 de ani, să fie sănătos şi fericit!„, se arată în comunicatul clubului Steaua.

Crescut la juniorii Stelei, Alibec a mai jucat de-a lungul carierei la echipele Farul Constanţa, Internazionale Milano, KV Mechelen, FC Viitorul, FC Bologna şi Astra Giurgiu. Pentru formaţia giurgiuveană, Alibec a adunat 83 de meciuri, 41 de goluri şi 19 pase decisive.

La nivel internaţional, Alibec are şase selecţii şi un gol marcat la prima reprezentativă a României.