Prima poză cu fetița lui Marian Mexicanu! Acordeonistul a devenit tată pentru a treia oară, la 51 de ani

Marian Mexicanu a devenit tată pentru a treia oară, după ce soția lui, Ana, a născut o fetiță perfect sănătoasă. Cum arată mezina acordeonistului.

08 feb. 2024, 19:33
Prima poză cu fetița lui Marian Mexicanu! Acordeonistul a devenit tată pentru a treia oară, la 51 de ani
Marian Mexicanu a devenit tătic pentru a treia oară

Marian Mexicanu este un tătic extrem de mândru. Artistul a postat prima fotografie cu Myriam, fetița lui în vârstă de aproape două luni. El și soția lui, Ana, au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase, pe data de 16 decembrie.

Myriam, fetița lui Marian Mexicanu
Myriam, fetița lui Marian Mexicanu

Citește și: Ce cuvinte i-a transmis fiica lui Marian Mexicanu Mioarei Lincan. Artista a avut ochii în lacrimi: „Ești și vei fi cea mai puternică femeie”

„Are tata o băbuță frumușică foc! Mulțumesc, Doamne, pentru tot ce mi-ai oferit și mai nou pentru ultima mea băbuță”, a scris artistul în dreptul pozei cu mezina familiei.

Acordeonistul a devenit tată pentru a treia oară, chiar în ziua când și-a sărbătorit ziua de naștere. La acel moment, mândră nevoie mare, proaspăta mămică, Ana, a făcut o serie de declarații despre acest eveniment special.

„Sâmbătă am născut, pe data de 16 decembrie. Cezariană. A fost decizia mea de la bun început, pentru că sunt o fricoasă. Am decis eu pentru data de 16, a fost și ziua de naștere a lui Marian. A fost o dublă petrecere. Bebelușul este foarte bine, s-a adaptat foarte bine, chiar nu mă așteptam să fie așa, totul să decurgă atât de bine și… este și frumoasă! Este… cum să zic, un sentiment unic”, a declarat Ana, soția lui Marian Mexicanu, pentru un post TV, la scurt timp după ce a născut.

Citește și: Care este, de fapt, numele lui Marian Mexicanu. Chiar el a dezvăluit ce scrie în buletin

Ana a dezvăluit și numele fetiței, pe care l-au ales cu mult timp înainte ca aceasta să vină pe lume – Miriam.

„Numele este gândit de mult. Miriam. Mă externez mâine, adică marți. Pe zi ce trece sunt mai bine și mai bine. Mâine cred că mă voi simți și mai bine”, a mai spus Ana.

Soția lui Marian Mexicanu va primi ajutor din partea mamei ei timp de câteva luni, având în vedere că este și primul ei copil. Pentru că e hotărâtă să revimă cât mai repede pe scenă, ea spune că va trebui să găsească și o bonă pentru cea mică.

„Deocamdată mama, dar o să stea câteva luni. După aceea va trebui să găsesc pe cineva să mă ajute, o bonă, care să stea non-stop, dacă eu îmi voi relua concertele, evenimentele, trebuie cineva să stea cu ea”, a mai declarat Ana.