Prima reacţie a controversatului om de afaceri care negociaza cumpararea lui Dinamo. A fost trimis în judecată de către DNA

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a anunțat că în aproximativ o lună clubul va avea un nou patron, iar favorit este omul de afaceri Claudiu Florică.

18 iul. 2019, 04:46
Prima reacţie a controversatului om de afaceri care negociaza cumpararea lui Dinamo. A fost trimis în judecată de către DNA

Claudiu Florică a oferit pentru GSP detalii despre negocierile cu Ionuț Negoiță și a dezvăluit ce planuri are pentru Dinamo.

„Da, mă interesează în continuare clubul Dinamo. Sunt rezervat spre optimist că voi deveni patron. Dar nu într-o lună cum spune domnul Negoiță. Va mai dura încă puțin preluarea. Mă voi implica doar dacă voi putea duce Dinamo mai sus, acolo unde îi este locul. Am avut și am discuții cu suporterii. Am o relație specială cu ei, dat fiind faptul că și eu sunt dinamovist. Există deja un audit. Lucrurile sunt în regulă cu licențierea, cu ANAF-ul. Baza de la Saftică este și ea inclusă în tranzacție”, a declarat Claudiu Florică pentru Radio Dinamo.

Fanii lui Dinamo, manifest public în opt puncte pentru Ionuţ Negoiţă. „Tu eşti în grafic cu echipa în drumul spre Liga 2”

Claudiu Florică este un controversat om de afaceri, trimis în judecată de către DNA în dosarul Microsoft pentru spălare de bani, are în acest moment cele mai mari șanse să preia Dinamo. Deși are probleme serioase cu justiția, Claudiu Florică ar vrea să cumpere Dinamo pentru fiul său, care este pasionat de fotbal.

Ionuţ Negoiţă anunţă o MUTARE-BOMBĂ. Afacerea care va schimba faţa lui DINAMO

Claudiu Florică negociază cu Ionuţ Negoiță preluarea a 51% din acțiunile clubului. Ionuţ Negoiță ar rămâne acționar minoritar, cu un procent de 42%.