Fanii lui Dinamo, manifest public în opt puncte pentru Ionuţ Negoiţă. „Tu eşti în grafic cu echipa în drumul spre Liga 2”

Peluza "Cătălin Hîldan" i-a oferit un răspuns imediat lui Ionuţ Negoiţă, după ce patronul lui Dinamo a lansat o serie de acuzaţii la adresa fanilor.

17 iul. 2019, 08:54
Fanii lui Dinamo, manifest public în opt puncte pentru Ionuţ Negoiţă. „Tu eşti în grafic cu echipa în drumul spre Liga 2”

Ultraşii au postat un manifest în opt puncte, prin care i-au răspuns lui Ionuţ Negoiţă.

Declaraţia 1 a lui Ionuţ Negoiţă: „Nu poate fi un moment mai prost ca acum pentru ce fac suporterii”.

Răspunsul PCH: „Ai avut 7 ANI DE LINIȘTE. 7 ani în care ai dus Dinamo tot mai jos cu fiecare tur și retur. Vrei să așteptăm un moment mai bun? După retrogradare ar fi mai bine?”.

Declaraţia 2 a lui Ionuţ Negoiţă: „Ceva e în neregulă cu ce se întâmplă în spatele unor suporteri”.

Răspunsul PCH: „Mai ai puțin și-o să ne acuzi și tu că suntem duși în Piața Victoriei cu autocarele de la RIN. Stai să venim într-o vizită, să-ți arătăm cam câte urme de bastoane ale jandarmilor se află pe spatele suporterilor”.

Ionuţ Negoiţă anunţă o MUTARE-BOMBĂ. Afacerea care va schimba faţa lui DINAMO

Declaraţia 3 a lui Ionuţ Negoiţă: „Suporterii să lupte să se facă stadion. Nu i-am văzut să facă niciun scandal”.

Răspunsul PCH: „Dar tu ce-ai făcut pentru stadion? Hai să te ajutăm: Dinamo nu are stadion din cauza CIUMEI ROȘII. Pentru noi numele Adrian Năstase, Nicolae Badea, Ionuț și Robert Negoiță înseamnă PSD. Mafia asta a PSD-ului a blocat construirea stadionului. Dar va veni o zi în care veți deconta toate nenorocirile pe care le-ați făcut. Și voi și partidul ăla de mafioți libidinoși. Era la îndemâna ta să ieși public și să denunți ilegalitățile prin care stadionul este blocat. Dar în familia PSD trebuie să vă acoperiți unii pe alții. (nici în dosarul transferurilor nu v-ați obosit să cereți recuperarea prejudiciului).

Uite, îți promitem că vom continua să luptăm pentru stadion imediat ce vom rezolva aceste priorități:

plecarea ta

plecarea lui Bălănescu

plecarea lui Neagoe”

Declaraţia 4 a lui Ionuţ Negoiţă: „Suporterii nu sunt pe un drum bun”.

Răspunsul PCH: „Tu în schimb ești în grafic cu echipa în drumul spre Liga a 2-a. Nu vrei și niște garoafe?”.

Declaraţia 5 a lui Ionuţ Negoiţă: „Nu-i voi lăsa pe suporterii să conducă pe banii mei”.

Răspunsul PCH: „Nu a cerut nimeni asta. Noi suntem suporteri și am demonstrat că știm să ne facem treaba. Dar nici noi nu te vom lăsa să conduci pe nervii noștri”.

Declaraţia 6 a lui Ionuţ Negoiţă: „Echipa a jucat slab pentru că din 11 jucători 7 erau nou veniți la echipă”.

Răspunsul PCH: „Asta a fost strategia voastră de c…t. Să-i dați afară pe toți jucătorii care vă aminteau de Rednic”.

Dinamo, pe urmele FCSB: „S-a furat o unitate militară. Suntem îndreptăţiţi să solicităm palmaresul”. Cum se împart trofeele

Declaraţia 7 a lui Ionuţ Negoiţă: „Suporterii au strâns prea puțini bani”.

Răspunsul PCH: „Am strâns bani ca să ajutăm Dinamo, nu ca să devenim patroni. Am cerut să fim consultați, nu să aduceți noaptea un alt antrenor. Nu să arunci în aer totul plecând urechea la sfaturile unui profitor. Cum tu ceri răbdare din partea noastră și noi avem nevoie de răbdare ca să ne construim proiectul”.

Declaraţia 8 a lui Ionuţ Negoiţă: „Le-am dat ocazia să se implice”.

Răspunsul PCH: „Așa e. Cea mai bună ocazie ne-ai dat-o când te-ai luat după Bălănescu și l-ai gonit pe Rednic. Vei avea de-acum ocazia să ne vezi foarte implicați. MAI IMPLICAȚI CA NICIODATĂ!”.