Prima reacţie a fraţilor Tate după ce au fost eliberaţi din arest: „Unele obiceiuri mor greu” VIDEO

Prima reacţie a fraţilor Tate după ce au fost eliberaţi din arest. Hotărârea Curţii de Apel Bucureşti a înlocuit, vineri, arestul preventiv cu arestul la domiciliu, care urma să se încheie pe 29 aprilie. Astfel, Andrew şi Tristan Tate au fost plasaţi în arest la domiciliu.

01 apr. 2023, 08:48
Prima reacţie a fraţilor Tate după ce au fost eliberaţi din arest: „Unele obiceiuri mor greu” VIDEO
Prima reacţie a fraţilor Tate după ce au fost eliberaţi din arest

Prima reacţie a fraţilor Tate după ce au fost eliberaţi din arest. Atât Andrew şi Tristan, cât şi cele două asociate, Georgiana Naghel şi Luana Radu, sunt obligaţi să rămână la domiciliu, cu excepţia cazului în care au permisiunea judiciară de a pleca.

Prima reacţie a fraţilor Tate după ce au fost eliberaţi

O purtătoare de cuvânt a fraţilor Tate a declarat pentru BBC că aceştia sunt „extaziaţi” de faptul că au părăsit arestul.

Imediat ce a ajuns acasă, Andrew Tate a şi postat primul videoclip în libertate. Influencerul apare plimbându-se printr-o cameră cu pereţi negri, fumând.

Citeşte şi: Greta Thunberg, un nou atac la fraţii Tate: „Se simt atât de ameninţaţi, încât simt nevoia sa ne batjocorească”

„De anul trecut am fost închis 24 de ore din 24. Fără timp în curte. Plimbându-mă într-o celulă de 3 metri cu zero electronice sau contact cu exteriorul. Claritate absolută a minţii. Gânduri reale. Planuri reale. Durere intensă. O oră acasă şi nu-mi mai suport telefonul. Unele obiceiuri mor greu. Trebuie să-l învingem pe Shaytan (diavol, spirit malefic în islam – n.r.)”, a scris Andrew Tate pe Twitter.

Ulterior, au apărut și alte imagini. Andrew Tate este surprins în timp ce fumează un trabuc, ascultând o melodie care, inevitabil, i-a trimis pe fani cu gândul la dorința celor doi de a fi eliberați.

Este vorba despre „0 – 7 Jacket” de Shane. Mai apoi, a fost surprins și fratele său, Tristan, în livingul vilei lor din București.

Fraţii Tate au fost reţinuţi din decembrie şi sunt cercetaţi pentru acuzaţii de viol, trafic de persoane şi formarea unui grup de crimă organizată. Amândoi au negat că au comis vreo infracţiune.

Documente judiciare divulgate, citate de BBC, au prezentat mărturii ale unor presupuse victime care susţin că au fost forţate să câştige 10.000 de euro pe lună pe platformele de socializare, sub presupusa ameninţare cu violenţa fizică. Documentele instanţei descriu, de asemenea, că datoriile sunt folosite ca „o formă de constrângere psihologică”.

De la începutul investigaţiilor, în aprilie anul trecut, şase femei au fost identificate de procurori ca fiind victime. Cu toate acestea, încă nu au fost formulate acuzaţii împotriva fraţilor Tate sau a celor două asociate româce care au fost arestate alături de ei.

În 2016, Andrew Tate, un fost kickboxer britanic-american, a fost eliminat din emisiunea britanică Big Brother din cauza unei înregistrări video care părea să-l arate atacând o femeie. El a continuat să câştige notorietate online, fiind interzis pe Twitter pentru că a spus că femeile ar trebui să „poarte responsabilitatea” pentru că au fost agresate sexual.

De atunci, a fost repus în drepturi. În ciuda interdicţiilor din reţelele de socializare, el a câştigat popularitate, în special în rândul bărbaţilor tineri, prin promovarea a ceea ce el a prezentat ca fiind un stil de viaţă hipermasculin şi ultra-luxos.