Prima reacţie a lui Gigi Becali, după eliminare: Dacă Reghe va fi orgolios, n-o să fie bine

Gigi Becali spune că i-a fost greu să creadă că Steaua a fost eliminată de Chelsea, din Liga Europa, mai ales după ce aflase că la pauză scorul era egal, 1-1. Totodată, el i l-a dat exemplu lui Laurenţiu Reghecampf pe Jose Mourinho.

15 mart. 2013, 16:36
Prima reacţie a lui Gigi Becali, după eliminare: Dacă Reghe va fi orgolios, n-o să fie bine

Gigi Becali şi-a ţinut promisiunea şi nu a văzut meciul pe care Steaua l-a jucat la Londra, în optimile Ligii Europa, el aflându-se la Muntele Athos. El s-a întors vineri în ţară şi a făcut referire la înfrângerea Stelei, deşi a avut informaţii despre meci doar prin intermediul convorbirilor telefonice. „Am aflat la pauză , în direct la telefon de la soţia mea, că am egalat. Mi-a fost greu să cred apoi că o să ne mai scoată. Mi-era greu să cred că o să poată ei să ne mai dea două goluri. Dar dacă jucătorii vedeau meciul ăla Inter- Barcelona, erau calificaţi atunci„, a spus Gigi Becali, la DigiSport.

Reghe e un antrenor foarte valoros, dar e tânăr şi el. Învaţă din practică. Dar dacă o să fie orgolios şi n-o să înveţe din loviturile astea, n-o să fie bine. De ce să mai controlezi jocul? Jocul era controlat, eram calificaţi. Trebuia să le dea mingea numai lor. Aşa le-a zis Mourinho. Lăsaţi-i pe ei să se joace cu ea şi aglomeraţi zona. Cum să mai dea ei două goluri? Am avantaj 1-0, apoi măresc avantajul, că dau gol în deplasare. Dacă eşti obosit şi cu mintea obosită în apărarea, faci faulturi, dai pe lângă ea„, a adăugat Gigi Becali.

Meciul Inter Milano – FC Barcelona, la care face referire patronul Stelei, s-a jucat în sezonul 2009/2010, în returul semifinalelor Ligii Campionilor. FC Barcelona a câştigat doar cu 1-0, după ce în tur pierduse cu 1-3, la Milano.