Prima reacţie a lui Ilie Năstase după divorțul dintre Simona Halep şi Toni Iuruc

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc la mai puțin de un an de când cei doi s-au căsătorit civil, după o decizie luată de comun de acord, anunţă ProSport.

07 sept. 2022, 16:34

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc l-a șocat pe Ilie Năstase, care nu aflase de faptul că aceștia se vor separa. Contactat de ProSport, fostul mare jucător a evitat să comenteze anunțul care a șocat pe toată lumea.

Sursele ProSport susțin că Halep și Iuruc vor parafa separarea la notariat, cel mai probabil în cursul zilei de joi, iar apoi fiecare își va vedea „Ce divorț? Nu știu nimic! Nu mă băgați în asta, vă rog frumos. E problema Simonei Halep și a lui Toni Iuruc”, a fost reacția lui Ilie Năstase, pentru ProSport.

Povestea tristă de dragoste a Simonei Halep! Cum l-a cunoscut pe Toni Iuruc, bărbatul pe care familia ei nu l-a vrut niciodată! Cât de fericiţi pozau în public, iar acum şi-a sters şi pozele cu el de pe Instagram
Concret, Halep și Iuruc vor semna actele la notariat și fiecare va merge pe drumul său. Cei doi nu vor împărți nimic, aceasta fiind înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut. Sursele noastre susțin că ei au oferit celor din anturaj drept motiv al divorțului distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera Simonei Halep.

Citeşte şi: Simona Halep rupe tăcerea: „Nu eu l-am părăsit, ci invers!”. Românca a dat, în sfârşit, cărţile pe faţă!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, la data de 15 septembrie, iar acum, la 13 noiembrie 2022, urmau cununia religioasă și nunta. Însă, cei doi nu vor mai forma un cuplu și după niciun an de când Simona și-a schimbat statutul, pentru sportiva noastră va urma divorțul!

Nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia și au fost trimise, din câte se pare, invitații pentru 300 de persoane. Data era aleasă special la finalul sezonului competițional și chiar dacă Halep ajunge la Turneul Campioanelor, turneul nu încurca planurile Simonei fiindcă e programat în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie.

Nașii ar fi trebuit să fie Toni Mihale, bun prieten din copilărie cu Toni Iuruc, și Cristina, partenera sa de viață. Familia Mihale derulează afaceri în mai multe domenii, printre altele având și un salon de evenimente sau acțiuni importante la o firmă ce deține un club din Mamaia.