Prima REACŢIE a lui Nicolae Guţă, după condamnarea Narcisei. Ce se va alege de fiul lor

Nicolae Guţă speră ca Narcisa să scape de pedeapsă, dar ia în considerare şi varianta ca aceasta să intre la puşcărie, fapt care îl va determina să îl ia pe fiul lor, Alberto, la Petroşani.

20 mart. 2016, 14:52
Prima REACŢIE a lui Nicolae Guţă, după condamnarea Narcisei. Ce se va alege de fiul lor

Condamnarea la patru ani de închisoare a Narcisei l-a şocat pe Nicolae Guţă. Manelistul crede că judecătorul putea fi mai blând cu aceasta, dat fiind faptul că are un copil în creştere.

În cazul în care, spune el, fosta lui soţie va ajunge după gratii, el îl va lua pe Alberto la Petroşani.

„Dacă se va ajunge, Doamne fereşte, ca Narcisa… mă gândesc cu groază… Sunt bulversat şi indignat. Domnul judecător trebuia să ţină cont de Alberto şi de faptul că nu a fost o tâlhărie, totul a fost sub presiunea nervilor şi la gelozie.
A făcut puţin uz de funcţie… cred că mergea o suspendare şi dacă Narcisa mai făcea ceva… să îi fi pus o clauză că dacă mai greşeşte îşi ia şi pedeapsa asta. Dânsul nu a gândit că se pot distruge destine. Singura scăpare ar fi să îl duc pe Alberto la Petroşani, pentru că eu în Bucureşti nu am pe nimeni”, a spus Nicolae Guţă la o emisiune TV.

În luna octombrie a anului 2014, Narcisa, soţia lui Guţă,  foarte geloasă pe Beyonce, care îi născuse un copil manelistului, s-a dus să vorbească cu ea, la locuinţa manelistului din Popeşti Leordeni. Tânăra nu i-a dat drumul la uşă, astfel că Narcisa a spart geamul casei şi a intrat prin efracţie. Fosta soţie a manelistului a bătut-o atunci pe tânără şi a plecat din casă cu bani şi cu câteva obiecte.