Prima reacţie a lui Novak Djokovic, din centrul de izolare de la Melbourne. Sârbul le-a transmis un mesaj compatrioţilor, cu ocazia Craciunului FOTO

Cel mai bun jucător de tenis a rupt tăcerea cu un mesaj pentru cea mai importantă sărbătoare a sârbilor, Crăciunul. El le-a transmis compatrioţilor un mesaj de pace, scris în alfabetul chirilic.

07 ian. 2022, 17:14
Prima reacţie a lui Novak Djokovic, din centrul de izolare de la Melbourne. Sârbul le-a transmis un mesaj compatrioţilor, cu ocazia Craciunului FOTO

Novak Djokovic le-a mulţumit, într-un mesaj pe Instagram, tuturor celor care-l susţin, el fiind în continuarea izolat într-un centru din Melbourne, alături de imigranţi din diferite ţări ale lumii, în aşteptarea judecării apelului depus de avocaţii săi la decizia de refuzare a accesului în Australia.

Mulţumesc familiei mele, celor dragi, Serbiei şi tuturor oamenilor buni din întreaga lume care îmi transmit sprijinul lor. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că sunt sănătos„, a scris el într-un mesaj în limba sârbă, scrie telegraf.rs. „Acest sprijin îl simt şi îl apreciez„, a adăugat el şi în limba engleză.

Mesajul lui Novak Djokovic, de Crăciun

Citeşte şi Familia lui Novak Djokovic reacţionează vehement: „L-au răstignit pe Iisus, acum îl răstignesc pe Nole”. Tatăl jucătorul a dat detalii despre reţinerea fiului său

Jucătorul american de tenis Tennys Sandgren (96 ATP) şi-a exprimat public susţinerea faţă de Djokovic. ‘‘Novak, fii puternic, amice! Sper să ieşi de acolo cât mai curând„, a spus Sandgren. Americanul s-a întrebat dacă alţi jucători care au avut astfel de scutiri medicale pentru a putea participa la Australian Open au fost trataţi cu aceeaşi ostilitate ca şi Djokovic. „Am impresia că această atitudine rigidă s-a manifestat doar la adresa lui Novak, pentru că este un tip de profil înalt şi jucătorul numărul unu în lume, iar poziţia sa cu privire la vaccinările anti-Covid a fost destul de clară, el nefiind un susţinător al acestui procedeu medical„, a spus Sandgren.

Citeşte şi Tatăl lui Novak Djokovic acuză: „Fiul meu este în captivitate pe aeroportul din Melbourne. Pot să-l pună în lanţuri, Nole este Sparacus al lumii libere”


loading...
Partenerii noștri