Tatăl lui Novak Djokovic acuză: „Fiul meu este în captivitate pe aeroportul din Melbourne. Pot să-l pună în lanţuri, Nole este Sparacus al lumii libere”

Cel mai bun jucător de tenis din lume, Novak Djokovic , este ţinut captiv de 7 ore de tortură de către autoritățile australiene, pe aeroportul din Melbourne, susţine tatăl său, în așteptarea deciziei finale care să-i permită să intre în țară, pentru a-şi apăra titlul la Australian Open.

05 ian. 2022, 22:50
Tatăl lui Novak Djokovic acuză: „Fiul meu este în captivitate pe aeroportul din Melbourne. Pot să-l pună în lanţuri, Nole este Sparacus al lumii libere”

„Fiul meu se află în captivitate în Australia în seara asta (n.r. – miercuri), dar nu a fost niciodată mai liber. Din acest moment, Novak a devenit un simbol și lider al lumii libere, al țărilor și popoarelor sărace și asuprite”, a declarat Srdan Djokovic, tatăl lui Nole.

„Fiul meu Novak Djokovic a arătat că chiar și o țară mică, dar eroică, precum Serbia, poate avea cel mai bun jucător de tenis și cel mai bun sportiv din toate timpurile și că adevărul nu mai poate fi ascuns”, a mai spus acesta, într-o declarație pentru cotidianul sârb Telegraph.

Citeşte şi Victor Ciutacu, editorial în ProSport, despre Novak Djokovic: „Fraier și Djokovic, nu putea să-și cumpere și el o adeverință de vaccinare la chiuvetă?”

Tatăl lui Novak spune că adevărul, precum apa, își va găsi rapid drumul. „Pot să-l închidă în seara asta, îl pot pune mâine în lanțuri, dar adevărul este ca apa și își găsește mereu drumul. Novak este un Spartacus al lumii noi, care nu tolerează nedreptatea, colonialismul și ipocrizia, ci luptă pentru egalitatea tuturor oamenilor de pe planetă, indiferent de culoarea pielii, indiferent la ce Dumnezeu se roagă și câți bani au„, a mai spus acesta.

Citeşte şi Novak Djokovic, blocat de peste 5 ore în aeroportul din Melbourne, din cauza unor probleme cu viza. Premierul Australiei ameninţă că-l trimite înapoi acasă pe numărul 1 mondial

Lumea bogată poate să nu-i permită lui Nole să continue să joace tenis, dar îi va dezvălui adevărata față și astfel va începe un joc mult mai serios. Pe de o parte vor fi membri lacomi și aroganți ai oligarhiei mondiale, iar pe de altă parte, întreaga lume libertariană și mândră care încă mai crede în dreptate, adevăr, fair-play și visele copiilor săi„, a conchis Srdjan Djokovic.

Potrivit informațiilor publicate de Telegraph, Novak Djokovic a fost trimis în arestul pentru imigranți, unde este păzit de doi polițiști și așteaptă soluționarea întregului caz.