Prima reacţie a soţilor Muntean, după scandalul cu Ciprian Marica. Decizia de ultim moment luată de cuplu

Soții Ana și Florin Muntean, implicați într-un scandal mediatic de proporții alături de fotbalistul Ciprian Marica, consideră că le-a fost grav încălcată viața privată și se vor adresa justiției, atât în civil, cât și în penal, mai ales că Ana Muntean a primit numeroase amenințări pe rețelele sociale.

01 mai 2020, 18:37
Prima reacţie a soţilor Muntean, după scandalul cu Ciprian Marica. Decizia de ultim moment luată de cuplu

Ana si Florin Muntean și-au prezintat poziția după scandalul cu Marica prin intermediul avocatului, care a transmis un comunicat de presă.

Citeşte şi Ciprian Marica, rege pe YouTube. Câţi oameni au văzut cum şi-a înşelat iubita cu soţia unui prieten VIDEO

„Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui. Niciunul din motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns la presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată. În prezent cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor. 

Citeşte şi Ana Muntean, prima reacţie după ce a fost prinsă de soţ la hotel cu Ciprian Marica: „Scriu aici ceea ce fac eu”

Ne vom asigura că toate mențiunile referitoare la familia noastră vor disparea din presa scrisă și audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la raspundere civilă și penală și că ne vom putea continua viața de familie împreună fără a da socoteala nimănui. 

Copiii noștri, pe nedrept expuși public, vor crește într-o țară în care dreptul la viață personală și demnitate sunt respectate și apărate așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană din care facem parte. Totodată, acționăm prin plângeri penale împotriva tuturor amenințărilor, injuriilor și atacurilor adresate soției Ana Muntean prin toate mijloacele prin care acestea au avut loc„, se arată în comunicatul soţilor Muntean, publicat de clujust.ro.

Ciprian Marica a fost surprins într-un hotel hotel din Cluj-Npoca, în compania Anei Munteanu, nimeni alta decât nora lui Florin Muntean, fostul șef de la Transgaz. Cel care i-a și prins în flagrant este chiar soțul femeii. Acesta a și filmat momentul în care fostul fotbalist a ieșit la ușa camerei, purtând doar un prosop. De asemenea, fotbalistul se cunoștea cu Florin Muntean Jr, dar și cu Ana Muntean, de mai multă vreme, fiind prieteni de familie și având chiar și apartamente în același bloc în Mamaia.


loading...