Ana Muntean, prima reacţie după ce a fost prinsă de soţ la hotel cu Ciprian Marica: „Scriu aici ceea ce fac eu”

Știrea despre Ciprian Marica, care a călcat pe bec cu nevasta celui mai bun prieten, a făcut înconjurul Internetului. Aflat în cea mai delicată ipostază, întrucât este aproape căsătorit și are doi copii acasă, Ciprian Marica a preferat să nu dea declarații presei și nici să facă vreun comentariu pe rețelele sociale.

RomaniaTV.net
01 mai 2020, 11:46

În filmuleț se vede cum Ciprian iese înfășurat în prosop din camera în care petrecuse patru ore cu Ana Muntean, soția prietenului său.

După întreg scandalul, Ana Muntean este prima care are curaj să se afișeze, iar pe pagina de Instagram a publicat o imagine din timpul activităților sale sportive, în timp ce își lucrează mușchii abdomenului, chiar în casa din Cluj, unde locuiește cu cei doi copii și cu tatăl lor, semn că acesta ar fi iertat-o după ce l-a înșelat cu Marica.

Citeşte şi: Ciprian Marica, protagonistul unui scandal sexual. Mama fotbalistului a reacţionat şi i-a trimis un mesaj „nurorii” Ioana

În plus, Ana publică „8 trucuri pentru un abdomen perfect„: „Scriu aici ceea ce funcționează pentru mine și ceea ce fac eu. Asta nu înseamnă că va funcționa și pentru tine„, scrie Ana Muntean.

Cine este Ana Muntean, femeia prinsă de soţ când îl înşela cu Ciprian Marica

Ana Muntean, soţia lui Florin Muntean, fiul fostului şef al Transgaz, a avut în 2019 o aventură cu Ciprian Marica. Iubăreţii au fost prinşi în fapt chiar de soţul încornorat, care până la urmă şi-a iertat nevasta.

Ana Muntean este căsătorită cu Florin Muntean Jr., cu care are și doi băieți, de doi, respectiv patru ani. Sexy-mămica a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, a și făcut sport de performanță, iar în momentul de față lucrează ca instructoare de fitness.

Citeşte şi: Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

De când este izolată la domiciliu, tânăra s-a gândit să le motiveze pe mămici și, zilnic, postează diferite serii de exerciții care se pot face acasă. Ba, chiar s-a gândit să apară și la TV!