Prima reacţie din PNL despre scandalul „Nicuşor Dan”. Daniel Fenechiu: „E o înregistrare care, dacă nu exista, era mai bine”

O înregistrare cu o discuție între Cristian Zărescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, și Nicușor Dan pe tema demolării unui imobil din "Orășelul Copiilor" este ultimul scandal al momentului. Înregistrarea a fost făcută publică de Dana Budeanu.   

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 04:04
Prima reacţie din PNL despre scandalul „Nicuşor Dan”. Daniel Fenechiu: „E o înregistrare care, dacă nu exista, era mai bine”

Au apărut primele reacţii politice la înregistrarea cu Nicuoş Dan. Din tabăra PNL, deputatul Daniel Fenechiu spune că Nicușor Dan trebuie să dea niște explicați în partid. „E o înregistrare care, dacă nu exista, era mai bine. (…) Nicușor Dan trebuie sa ne dea o explicatie”, a spus el la B1 TV. 

Din tabăra PSD, Marcel Ciolacu și Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan de trafic de influență. Prima, Gabriela Firea. „Domnule candidat, raspundeti concret! Cati bani ati luat de la interlopul Mitrache zis Caine, ca sa-l aparati, desi toate documentele si deciziile in instanta arătau ca a comis o ilegalitate?”, a scris contracandidata lui Nicușor Dan pe Facebook.

Marcel Ciolacu, despre înregistrarea cu Nicuşor Dan: Omul este purtător de vorbe pentru interlopi

A urmat șeful PSD, Marcel Ciolacu care și el l-a acuzat pe candidatul deptei de trafic de influență. Întrebat la B1 TV, dacă va depune plângere penală, lideru social-democrat a spus că instituțiile statului ar trebui să se sesizeze. El a precizat însă că va avea o discuție în partid pe această temă. „Vom găsi persoana indreptățită să facă plangerea penală”, a spus el.

Cine este Mihai Mitrache, zis „Câine”, afaceristul pentru care a intervenit Nicuşor Dan. Ilegalităţi şi teroare în Orăşelul Copiilor

Robert Turcescu, după înregistrarea cu Nicuşor Dan: Daca mai apare vreo lebădă neagră, nu prinde nici Revelionul în București. Băsescu va fi primar

În înregistrare se poate auzi cum Nicușor Dan își folosește influența pentru a ajuta niște oameni de afaceri din Sectorul 4 să nu fie sancționați de către Primăria Sectorului 4. Pe înregistrare este rostit numele unui controversat om de afaceri și se pare că ar fi vorba despre Mihai Mitrache, cel care are mai multe probleme cu Primăria Sectorului 4 din cauza unei locații din „Parcul Lumea Copiilor”.

„Traian Băsescu va fi primarul Capitalei. Aici nu e despre mofturi, fițe și figuri. E, pur si simplu, cel mai bun. Știe ce are de făcut, programul e clar, va așeza Bucureștiul in rindul capitalelor europene.

 

Nicusor vrea, dar e greu la deal cu boii mici. Daca mai apare vreo lebădă neagră după ce-a aterizat aia gri cu telefonul, nu prinde nici Revelionul in București, darămite fotoliul de primar.

 

Iar Firea e dusă din toate punctele de vedere. Fiți pragmatici și realiști: Băsescu e cel mai bun, mai ales ca vin vremuri tare grele…”, scrie Turcescu pe Facebook.