Prima reacţie din PSD după ce Corina Creţu a anunţat că ar putea candida pe listele Pro România

Vicepreşedintele PSD Florin Iordache a criticat-o pe Corina Creţu pentru că a anunţat că vrea să candideze la alegerile europarlamentare şi că are o ofertă în acest sens de la partidul lui Victor Ponta. Iordache susţine că Creţu trebuia să aştepte o discuţie în PSD şi spune că el nu a mai văzut comisar european care să îşi atace propriul Guvern.

RomaniaTV.net
12 ian. 2019, 11:03
Prima reacţie din PSD după ce Corina Creţu a anunţat că ar putea candida pe listele Pro România

Comisarul european Corina Creţu a declarat, vineri seara, că ar vrea să candideze la alegerile europarlamentare din acest an şi că ia în considerare propunerea pe care i-a făcut-o în acest sens Victor Ponta, liderul Pro România. „Dacă nu mai sunt dorită într-un loc, ce să fac? Să mă duc în munţi la 50 de ani?”, a spus Corina Creţu despre criticile care îi sunt aduse din PSD.

Corina Creţu, despre alegerile europarlamentare: Aş vrea să candidez. Am o singură ofertă de la Victor Ponta

„M-a deranjat modul în care doamna comisar a atacat Guvernul României. Eu nu am mai văzut ca un comisar al unei ţări să îşi atace propriul Guvern. Dacă era din partea unui partid de opoziţiei, poate, dar nici aşa nu înţelegeam, cu atât mai mult cu cât ea a ajuns acolo din partea PSD. Să-ţi ataci Guvernul ţării tale că nu a făcut, că nu a depus toate eforturile, că gradul de absorbţie… şi aşa mai departe nu e în regulă. Nu crezi că prima ofertă trebuia să o ai de la partidul tău şi să ai o discuţie cu partidul tău? A fost o recepţie acum două seri după concertul de la Ateneu şi la care n-am văzut-o. Toţi cei 27 de comisari au venit şi, nu întâmplător sau nu, dumneaei nu a venit. Dar ca dovadă de fair-play era să aştepte să aibă o discuţie”, a afirmat Florin Iordache, sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.