Prima Tv a intrat în INSOLVENŢĂ. Şerban Huidu NU îşi mai vrea BANII înapoi: „Dacă puneam banii înainte…”

Postul de televiziune Prima Tv a intrat în insolvenţă şi, pentru a se asigura că îşi vor primii drepturile, tot mai mulţi dintre cei care au lucrat în cadrul trustului au demarat procese pentru primirea datoriilor. Cel care face excepţie de la aceste acţiuni este Şerban Huidu, care, deşi are de primit mii de euro, continuă să muncească.

RomaniaTV.net
14 aug. 2015, 09:08
Prima Tv a intrat în INSOLVENŢĂ. Şerban Huidu NU îşi mai vrea BANII înapoi: „Dacă puneam banii înainte…”

Şerban Huidu pare că este un alt om de când a trecut prin cele mai mari cumpene ale vieţii sale. Chiar dacă are de primit sute de mii de euro şi chiar dacă a plătit impozite uriaşe pentru banii ce trebuia să îi încaseze, Şerban Huidu nu dă în momentul de faţă Prima Tv în judecată. Motivul deciziei lui are la bază umanitatea şi sprijinul pe care patronul trustului, Cristian Burci, i l-a oferit în cele mai grele momente ale vieţii.

„Nu sunt agresiv, cred că lucrurile se pot face şi cu blândeţe. Trebuie înţeles că sunt şi perioade grele, aşa cum au fost şi altele mai bune. Voi continua să fac emisiunile, deşi am de recuperat foarte mulţi bani. Dacă puneam banii înainte, atunci opream de mult emisiunile. Pentru mine, Prima e mai mult decât un partener de afaceri. Am venit aici acum 15 ani şi jumătate, la bine şi la greu”, a declarat Şerban Huidu în exclusivitate pentru Libertatea.ro.

Citeşte şi  Huidu, ATAC DUR la Mihaela Rădulescu: „Ai COJONES, dar eşti IPOCRITĂ!