Prima vedetă SOCIAL MEDIA cu statuie la Madame Tussauds

Vedetă pe rețelele de socializare, cântăreața Jenna Marbles va avea propria reprezentare în mărime naturală la muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds, fiind prima figură populară de pe canalele digitale care primește o astfel de statuie în celebrul muzeu.

25 iul. 2015, 06:44
Prima vedetă SOCIAL MEDIA cu statuie la Madame Tussauds

Jenna Marbles, 28 de ani, cunoscută pentru postările făcute pe canalul său de YouTube, va fi reprezentată la muzeul din New York, unde va putea fi observată din toamna acestui an. Ea va fi înfățișată de artiștii de la Madame Tussauds în timp ce face un selfie, potrivit Agerpres.

Este extraordinar să lucrezi cu artiștii de la Madame Tussauds și nu pot să cred că voi avea propria mea statuie„, a declarat Jenna Marbles, adăugând că este o experiență interesantă să vezi cum lucrează artiștii de la prestigiosul muzeu pentru a realiza fiecare detaliu.

Citeşte şi Povestea TINEREI care are un MILIARD de vizualizări pe YouTube. Vezi ce face şi câţi bani câştigă

Suntem bucuroși să lucrăm cu Jenna Marbles și abia așteptăm să așezăm statuia între celelalte atracții ale muzeului nostru în această toamnă„, a declarat managerul general Bret Pidgeon, adăugând totodată că va fi o premieră în toamna acestui an, cu prilejul aniversării a 15 ani de funcționare, și va fi pentru prima dată când va fi expusă o statuie din ceară aparținând unei vedete din lumea rețelelor de socializare și totodată prima reprezentare în ceară din SUA a unei persoane care face ‘selfie’.

Jenna Marbles a devenit celebră cu clipuri precum „How to Trick People into Thinking You’re Good Looking”.