Povestea tulburătoare a femeii care a învins de 4 ori cancerul, dar a murit în teribilul accident din Ialomiţa

Sunt clipe sfâşietoare după tragedia care a îndoliat ţara. Este doliu în comuna ialomiţeană Munteni-Buzău de unde erau cele opt femei care şi-au pierdut viaţa în accidentul grav de sâmbătă din localitatea Sfântu Gheorghe. Prima dintre ele care va fi condusă pe ultimul drum este Viorica Moise. Femeia ar fi împlinit mâine 50 de ani. 

RomaniaTV.net
07 oct. 2019, 07:21
Povestea tulburătoare a femeii care a învins de 4 ori cancerul, dar a murit în teribilul accident din Ialomiţa

Fiul uneia dintre femeile moarte în accidentul înfiorător din Ialomița a făcut dezvăluri sfâșietoare despre mama sa. Femeia trecuse prin patru operații chinuitoare și a învins de tot atâtea ori cancerul. În plus, în urmă cu mai mulți ani, femeia și-a pierdut soțul de doar 27 de ani din cauza aceleași boli groaznice. 

„Eram acasa în Anglia şi m-a sunat fratele meu. Mi-a spus să-mi iau bilet, să vin acasă că mama a făcut accident. Mi-mi venea să cred. E foarte dureros. Trebuia să-şi ia concediu luna viitoare, voiam să plecam în vacanta alături de soţia şi cumnata, trebuia să vina sa stea cu fetita o saptamană în Anglia. A mai venit de 3-4 ori cand s-a putut. Ne-a crescut fetita si i-a dat o educatie. De la 9 luni pana la 3 ani a crescut-o, apoi am luat-o langa noi, ne-a fost foarte greu. Povestea voastra nu este fericita! Tata avea 27 de ani când a murit de cancer, aceeaşi boală pe care a avut-o şi mama. Mama a avut patru operatii, a reuşit să scape cu bine din toate cele patru operaţii şi uitati unde s-a ajuns. Avem 7 ani si fratele meu avea 4 ani cand a murit tata. Nu am cuvinte. Ne este foarte greu. Dumnezeu le aşează în viaţa fiecăruia, oricât ai fugi de soartă, tot iti vine randul”, a spus fiul Vioricăi Moise, una dintre femeile moarte în accidentul din Ialomiţa

Astăzi, Viorica Moise va fi condusă pe ultimul drum. Este una dintre cele opt femei aduse acasă în sicriu după accidentul înfiorător.

Zece persoane au murit, iar alte şapte sunt grav rănite într-un accident rutier produs sâmbătă dimineaţă în localitatea Sfântu Gheorghe, judeţul Ialomiţa. Şoferul unui TIR a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz de transport călători.

Şase dintre răniţi au fost aduşi la spitale din Bucureşti, patru la Spitalul „Bagdasar Arseni” şi două la Spitalul de Urgenţă Floreasca. O altă victimă a fost transportată la spitalul din Slobozia.