Primar ameninţat cu moartea

Scene incredibile într-o comună din Bistriţa Năsăud, acolo unde primarul a fost ameninţat cu moartea. Edilul spune că agresorii i-au trimis mesaje şi i-au tăiat cauciucurile maşinii pentru a-l determina să renunţe la funcţia pe care o deţine.

17 mai 2018, 07:59
Primar ameninţat cu moartea

Primarul comunei din Bistriţa este terorizat de doi ani de zile, de la începutul celui de-al treilea mandat,  cu mesaje şi telefoane de ameninţare. Alături de el este ameninţată prin SMS şi familia sa, dar şi viceprimarul comunei şi apropiaţii.

„În urmă cu doi ani au început să îmi trimită SMS-uri. Îi trimite mesaje inclusiv fetiţei mele de 11 ani. Trimit la toată familia. Am mii de mesaje primite. În fiecare zi vine măcar unu”, povesteşte primarul Anchidim Pavelea, potrivit adevarul.ro.

Mai mult, edilul spune că îi cunoaşte pe agresori dar nu poate să demonstreze nimic pentru că ei îşi schimbă frecvent numerele de telefon.

Primarul spune că a primit un telefon de ameninţare chiar în ziua în care l-a înmormântat pe tatăl său. Iată mesajul agresorilor: „Te împuşcăm. Te băgăm în mormânt, cu porcu de taică-tu şi dansăm pe mormânt”.

Edilul a făcut deja două plângeri la poliţie, primul dosar fiind clasat pentru că presupusa „pagubă” n-ar fi justificat costurile mari ale urmăririi făptaşilor.

Citeşte şi Poliţişti ameninţaţi cu moartea de un şofer băut