Primar bătut în plină stradă de cei cărora le ridicase o casă. Scene şocane la Iaşi VIDEO

Un primar din Iaşi a fost bătut cu parul, după ce a încercat să aplaneze un conflict. Edilul a fost bătut chiar de cei cărora le ridicase o casă înainte de Crăciun. Agresorii au fost arestaţi.

01 mart. 2021, 11:45
Primar bătut în plină stradă de cei cărora le ridicase o casă. Scene şocane la Iaşi VIDEO
Primar bătut în plină stradă de cei cărora le ridicase o casă. Scene şocane la Iaşi

Primar bătut în plină stradă de cei cărora le ridicase o casă. Totul s-a petrecut în comuna Roşcani, din judeţul Iaşi. Primarul a intervenit pentru aplanarea unui conflict care a izbucnit între mai mulţi tineri din localitate.

Primar bătut în plină stradă de cei cărora le ridicase o casă

Primarul a fost sunat de unul dintre tinerii implicaţi în scandal şi rugat să intervină. Edilul nu a stat prea mult pe gânduri şi a mers să-i potolească pe agresori. Nu a avut prea mult succes şi a fost şi el luat la pumni chiar de către cei cărora le ridicase o casă înainte de Crăciun.

„Vineri, pe la orele 16:15, am ajuns acasă și m-a sunat un băiat, rugându-mă să sun la Poliție și să le spun să meargă la Roșcani. I-am explicat că Poliția este pe teren după orele 16.00, dar l-am îndrumat să sune la 112 şi să ceară ajutorul necesar, eventual și o ambulanță, dacă e cazul. După care am primit un alt telefon, de la nepoata mea, spunându-mi că afară este o încăierare. Unuia dintre cei implicați i-a luat casa foc înainte de Craciun, iar eu l-am ajutat ca, în câteva zile să poată locui din nou în casă. Am plecat la locul cu pricina, gândindu-mă că, dacă sunt primar, apele se vor calma, dar de unde… Am primit un par între ochi, pumni și picioare. Am avut noroc că a venit un alt localnic și mi-a luat apărarea.”, a declarat primarul, potrivit aloiasi.ro. 

Citeşte şi Bătaie în sediul primăriei, edilul a fost rănit. Motivul scandalului este halucinant VIDEO

A doua zi, la secţie, cei mai tineri dintre fraţi au pretins că familia lor a fost victimă, că primarul îi urmăreşte prin sat şi că vrea să-i omoare.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Popricani efectueză cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi furt. Astfel, din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că la data de 24 februarie a.c., doi tineri de 28, respectiv 29 de ani, din comuna Roşcani, au agresat fizic cinci persoane, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică şi adresând ameninţări. De asemenea, în timpul altercaţiei, un al treilea tânăr de 27 de ani ar fi sustras o drujbă aparţinând uneia dintre persoanele agresate. Bătăuşii au fost cinci la număr.

Doi dintre agresori au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Citeşte şi Patronul unei frizerii din Roşiori, snopit în bătaie de membrii unui clan interlop înrudit cu clanul Pian VIDEO