Bătaie în sediul primăriei, edilul a fost rănit. Motivul scandalului este halucinant VIDEO

O acțiune de protest desfășurată de câțiva activiști în preajma Primăriei din satul Chirsova, din Republica Moldova, a degenerat într-o bătaie generală. Șeful administrației locale Serghei Sapunji s-a ales cu traumatisme.

08 feb. 2021, 14:54
Bătaie în sediul primăriei, edilul a fost rănit. Motivul scandalului este halucinant VIDEO

Acțiunea de protest a fost desfășurată împotriva amplasării unui Centru de asistență și protecție  pentru victimele violenței domestice pe teritoriul satului Chirsova. Participanții la acțiune au venit să ceară explicații de la primarul satului Serghei Sapunji, care i-a îndemnat pe manifestanţi să depună un demers în care să-și declare oficial nemulțumirea, dar ulterior totul a degenerat într-o bătaie. În timpul discuțiilor purtate pe un ton ridicat, primarul l-a învinuit pe unul dintre protestatari,de atac asupra familiei sale, spunând că are nu mai puţin 37 de înregistrări video care confirmă acest lucru. „Deja de opt luni mă insultați pe mine, pe soția mea, familia”, a spus primarul, citat de sputnik.md.

Citeşte şi Bătaie între şapte persoane, la Tulcea. Un bărbat a murit, iar alţi doi au fost răniţi

În imaginile filmate în incinta Primăriei se vede cum la un moment dat în clădire începe o bătaie în masă. La fața locului a venit un echipaj al Poliției care a fost nevoit să aplice forța pentru a-i despărți pe cei implicați în bătaie. Mai multe persoane s-au ales cu traumatisme de diversă gravitate, printre care și primarul Serghei Sapunji, care a fost lovit în față.

Citeşte şi Bătaie la primărie. Viceprimar luat cu ambulanţa după ce a fost bătut de primăriţă

”I-a fost cusută rana de pe frunte, i-a fost făcută tomografia computerizată a creierului. Aceasta a arătat că victima are comoție cerebrală”, au declarat surse din spital, pentru sursa citată.