Primăria Capitalei, chemată în instanţa pentru plata datoriilor RADET către ELCEN

Publicat: Vineri, 04 Octombrie 2019 10:09 // Actualizat: Vineri, 04 Octombrie 2019 10:09 // Sursa: romaniatv.net

Administratorul judiciar al ELCEN, Sierra Quadrant, a anunţat, vineri, că a înregistrat la Tribunalul Bucuresti o cererea de atragere a răspunderii patrimoniale a Primăriei Municipiului Bucureşti, prin care solicită obligarea PMB la plata creanţei RADET către ELCEN în cuantum de 3,83 miliarde de lei. 

"PMB avea posibilitatea de a achita doar 1,1 miliarde de lei (suma rezultată în urma raportului de reevaluare a creanței, întocmit de un evaluator independent), adică la valoarea de piața a creanței estimată în cazul vânzării forțate către un potențial cumpărator.

Așa cum am mai precizat, pe baza argumentelor pe care le reluăm și vi le prezentăm, PMB este principalul vinovat atât pentru situația deplorabilă a RADET, cât și pentru sumele restante acumulate de aceasta", se arată în comunicat.

"Doamna Gabriela Firea a avut șansa de a intra în istorie. Dacă ar fi avut cel mai mic interes pentru cetățeni și pentru Capitală, putea rezolva încă de anul trecut problema termoficării în București. A avut la dispoziție multiple variante, însă a ales să nu facă nimic. Chiar dacă în mandatul doamnei Firea s-au acumulat doar o parte din datoriile totale ale RADET, întrucât a ales să cheltuiască banii bucureștenilor pe vouchere, vacanțe și reclame la companiile de stat, cu siguranță în acest mandat a definitivat distrugerea RADET și periclitarea situației economice a ELCEN", susţine Ovidiu Neacșu, partener fondator SIERRA QUADRANT.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ELCEN Gabriela Firea primaria Capitalei chemata in judecata RADET
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8698
RON
01 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H